google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Særling Pensionsopsparing – Uden Relevans

6. mar. 2009

Særling Pensionsopsparing

Verdens mest inkompetente minister, ja det vil jeg da ikke kalde Lars Løkke Rasmussen, for han er slet ikke kompetent nok til at være inkompetent.

"Jeg vil bare være Lars fra Helsinge" har han udtalt da man anklagede ham retvist for at have boet på hotel under falsk navn, for skatteydernes penge. "Tiden var en anden" da drukskandalerne kom frem, og samme vage argument da det blev afsløret at han havde kørt i sin ministerbil til Bruxelles.

Nu har Lars-jeg-skyder-mig-selv-i-foden-kontinuerligt-Løkke Rasmussen så været med til at lave det her underfinansierede skattefif for sine rige venner, da der blev luftet en frygt for at Die Dumme Danen vil bruge pengene i udlandet blev frygten raskt fejet af bordet med et skråsikkert, "Det tror jeg ikke". Eh...okay?

Wake up and smell the coffee Lars eller hvad du nu hedder idag.

Min første tanke da jeg hørte om det var. "FEDT! NEW YORK HERE I COME!".
Min næste tanke var, "Gad vide hvor mange Sex Pistols plader jeg kan få for 21.000??"

Min kollega Karsten foreslog at vi slår os sammen og bruger hele lortet på coke og ludere, på den måde bliver pengene jo i landet, (ihvertfald en stund inden de finansierer terror og menneskesmugling).

Hvad bruger du dem på? Bliver pengene i landet?

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

så mange plader udgav de vist ikke.
derudover er jeg enig med dig. jeg havde måske modereret mine udtalelser om Lasse-Lasse-Lille en del mindre.

Aarhuspigen sagde ...

Får jeg flere penge? Fedt! De skal bruges på bajere og go go dansere!

Anonym sagde ...

Coke og ludere? Når de har trukket 35 % af de første 10, og derefter 50 % af alt derover, så er der vist ikke til meget mere end en knust vitaminpille og et håndjob, er der?

Leoparddrengen sagde ...

Hmmm - vi er vist ikke så uenige om Lars Løkke. Men det er da i øvrigt rart at vi i disse dage får at vide, hvornår han tror udviklingen vender - han virker jo nærmest som om han selv mener han er et orakel?

Personligt tror jeg jeg vælger fidus-modellen; hæver lortet og sætter på ratepension. Det er det klart mest indbringende, men selvfølgeligt også mest kedelige umiddelbart. Ikke mindst for nationaløkonomien.

Anonym sagde ...

Til leoparddrengen: ikke nødvendigvis, hvis det nye pensionsforsikringsselskab er bedre end Atp til at investere pengene. Og meget tyder på at man ikke kan være ringere...

Leoparddrengen sagde ...

@Moaning Myrte: Du kan allerede idag flytte din SP over på en konto du selv administrerer i eget pengeinstitut, uden for ATPs grumme kløer. Det gjorde jeg for 8 mdr siden, så har vist lige akkurat undgået de værste tab.

Anonym sagde ...

Der kan du bare se?
I øvrigt er det godt for den globale økonomi hvis danskerne bruger pengene på udenlandske varer. Det er jo de danske eksportvirksomheder der ramt af krisen - hvis alle lande bliver protektionistiske så gør det bare krisen værre...

Steen AA sagde ...

Pengene, hvis der er nok altsaa, ender hos Apple, tror jeg. Momsen bliver i DK i det mindste.

Uden Relevans sagde ...

Hehehe

Send en kommentar