Ny er jeg ikke den der kategoriserer min internetweblog med tags som, Sex, singleliv, mad, strik, pisos, bytur, druk, eller andre mere eller mindre seriøse bud på etiketter.
Dels fordi jeg skriver alt for indviklet til at mine fantastiske skriblerier egentlig kan kategoriseres så nemt, og dels fordi jeg ikke gider at gå den ekstra mil det er at ordne ting i små skuffer og kasser, jeg er mere end "hav alting på gulvet så ved du hvor det er" type.
Anyway, skulle dette indlæg have en etiket skulle det være Things that make you go DOH!!!, eller måske, bare DOH!, eller, dumheder, eller ...
Here we go.
Note til selv. Næste gang du langtidssteger en kylling i ovnen så husk at skrue OP for varmen istedet for kun at tænde ovnen.
Er der nogen der vil med på grillen?
13. feb. 2009
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
8 kommentarer:
Du kunne - måske - og vi taler ren hypotese jo - overveje at anskaffe et komfurapparat af så ny model, at man kan tænde den indbyggede ovn i ét hug?
- For hundrede år siden var jeg pædagogmedhjælper - skulle lave mad med ungerne - det faldt sgu ikke lige mig ind, at man først skulle "tænde for" ovnen - og dernæst vælge temperatur...
Jamen det er kun fire år gammelt :o).
Så må kyllingen vente til imorgen.
Ihhh... morfar :P
Skal man føle sig ramt.. altså... det med kategorierne?!... ;)
BB: Nix!
Min ovn er 4½ år gammel og lissom morfars og faktisk er det jo pissesmart - altså når man husker det, for jeg har lavet samme nummer med flødekartofler - blev ikke ret gode af udelukkende at få ov(e)nlys
Mmmm, kylling! :)
alzheimer de'Light
Sådan en flabber-babber skal vel bare stå længe nok under ovnlyset, når der er tale om langtidsstegning. Sku' nok ku' la' sig gøre.
Send en kommentar