google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Alt og ingenting – Uden Relevans

11. feb. 2009

Alt og ingenting

For en gangs skyld har jeg ikke haft lyst til at skrive på min internetweblog, ikke fordi jeg ikke har haft noget at skrive om, der har været rigeligt....magtkampe på arbejdet, idioti på arbejdet, nye ting på arbejdet, ting der ikke er i orden på arbejdet, ting der SLET ikke er i orden på arbejdet og andre ting.

For at fortælle om de ting er jeg nødt til at sætte almuen ind i hvad det er er jeg går og roder med og det har jeg slet ikke lyst til, lad mig nøjes med at fortælle at der er udfordringer nok for tiden og jeg går ikke glad på arbejde som jeg har gjort hidtil.

Jeg har masser af andre ting i pipeline som det hedder med et smart udtryk, og det skal i måske nok komme til at høre mere om når tiden er inde.

Ellers går det fakkertalt udemærket, jeg får klimpret lidt på bassen og korset mig over hvilke suppe-steg-is-Mustang-Sally-crap-røvballerock-numre de andre vil spille.

Tjaeh det var måske ikke meget jeg fik skrevet, det har dog allerede hjulpet lidt at få de her ting ned på skrift, så går det altsammen.

7 kommentarer:

spunky sagde ...

hvad er du selv ville foretrække at spille på din bas, hvis ikke det skulle værre det der bad ass commitments stuff.. (som jeg i øvrigt ikke bryder mig meget om, Wilson pickett jo men så skal det være originalen).

skulle det så være musik som:

The Stogges
Ramones
Birthday party
P.I.L.
Bad Religion??

Hunløven sagde ...

Måske ikke meget, men som altid godt at høre fra dig Morfar

Årets Brandert sagde ...

Imens du klynker - kan i så ikke lige spille "Åh Mona, Mona, Mona...." Den ultimative bål-guitar-klimpende klassiker i min bog.

Imens du restituerer psyken, så kan du grine lidt af den her, Morfar. Fra mig til dig.

http://www.noob.us/humor/driving-high-on-salvia/

Zette sagde ...

Jep, Morfar, skriv dig fri - det er godt for dig - og for os!

Uden Relevans sagde ...

Min NaziSøren mener at bare man kan spille Hvalen Hvalborg er der fisse til fester hvor der findes en guitar.

Sædvifterlakrids: Sex Pistols, Dead Kennedys og Beatles er det jeg plejer at smadre.

Løve: Tak!

Åb: totalt antiklimaks hhaha

ZT: jup!!

Anonym sagde ...

Yeah Beatles, morfar! Syng den!

Det Forkromede Overblik sagde ...

Hej Morfar

Det dersens jobproblemnoget... Pas på. Din tanke om ikke at skrive på bloggen - God! Jeg blev fyret fra mit sidste job, da mine kolleger læste min blog. Og jeg var hverken særlig streng eller særlig ærlig! Jeg kunne have været meget mere præcis, men de genkendte sig selv og det var nok.

DFO

Send en kommentar