google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); For en tier blandet tak! – Uden Relevans

24. feb. 2009

For en tier blandet tak!

Jeg er lidt bekymret for min mentale tilstand....jeg har det som om jeg lige pludselig kunne "snap like a twig" som det hedder med et engelsk udtryk, altså som om jeg pludselig kunne tabe småkagerne og løbe ud i bilen efter mit sturmgewehr MP44 og bare myrde alle omkring mig, det sted hvor jeg midlertidigt er ansat.

Så jeg har kastet mig over det dersens jobsøgning, smidt fem ansøgninger afsted og allerede fået negativt svar på den første, det må da siges at være hurtig respons, så nu krydser jeg fingre for at jeg får de fire andre jobs så jeg kan vælge et af dem.

Ellers synes jeg faktisk at jeg er glad nok når jeg har fri, igår fik jeg konstateret at basspilleri er ligesom at cykle, når man først har lært det ja så glemmer man det ikke, spørgsmålet er som om jeg fik lært det godt nok første gang :o).

Synes ellers at der er forår på vej, Fie nede i den lokale netto havde gamacher på idag, og havde været så rar at tage hvid g-streng på inde under den sorte tynde gamache, hvilket jeg med et sultent blik kunne konstatere, da hun mindre elegant stod bukket over nederste hylde. We like!

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

forår..... jeps.... Masser af dejlig sprællende fisk langs kysterne og i åen.

Anonym sagde ...

Godt at du ikke gav hende en kommentar med på vejen. Det har jeg en gang gjort over for en kollega i hvid uniform med et par særdeles farvede g-stringe. Hun tog det ikke særlig pænt. Heller ikke selvom, at jeg prøvede og forklare hende, at min bemærkning var ment, som en forklaring.

Uden Relevans sagde ...

Kent: Og Hornbasser... :)

Kenni: Utaknemmelighed er vort lod i livet :).

Anonym sagde ...

Åh, de små glæder i livet!.. Hvis det gør dig glad, kan jeg fortælle, at jeg i dag har haft lårkort på og en lyserød-prikket g-streng.. der dog ikke kunne ses igennem. Men stadig.. ;-)

Krydser fingre for at du får jobbene! Alle fire!

Turbanindehaveren sagde ...

Glædeligt forår dér.

Og hvad sker der med dit profilbillede? Er det dig?

halløj

Zette sagde ...

Hvis du har brug for en anbefaling til jobsøgningen, siger du bare til Morfar. Jeg kan basere den på at du har øget mit ordforråd med vandfed, lært mig om parfictionens besværligheder og i det hele tager øger min bloglæsningskvalitet betydeligt. Så bare sig til!
Men g-streng kan jeg ikke opmuntre dig med, gir mig en ubændig trang til at klø mig i røven konstant... Så hellere kende sine begrænsninger...

Anonym sagde ...

Hvis det var mig, der var Fie, så havde jeg gjort det samme. Udelukkende for at give mit bidrag til at muntre dig op.
Står det ikke i rendegraverloven at man skal påskønne den slags?

2
(imgonnaburninhell.blogspot.com)

Anonym sagde ...

Jeg synes Morfar skal overveje at melde sig syg med stress (break like a twig - så er den der!)

Og ja, Morfar må ikke søge job når han er syg, men hvem i Helvede kan bagefter bevise, at det ikke er jobbet der har søgt Morfar.

Glade g-strengshilsner Annemone

Unknown sagde ...

snap out of it!


krams

Uden Relevans sagde ...

BB: Åh... suk :)

TI: Det var mig engang :)

ZT: Tak tak for de fine ord og det malende tankebillede ;)

ANoNym: Jo det gør! Tak :)

AnneMone: Jo tak, jeg har dog besluttet mig for at vise dem at de ikke kan få mig ned med den der stolte nakke der. oh Uhm!

Pdrsn: Jo tak tak snap snap

Anonym sagde ...

(Fastelavns)mandag var Lupo klædt (ud) i sorte gamacher med hvid kanin-haledusk, passende til Bunny-outfittet. Du må selv forestille dig farven på G -Alt det, du vil, morfar!

Uden Relevans sagde ...

WOOT! Jeg går med hvid!

Leoparddrengen sagde ...

Var det ikke Sid Vicious, som sagde at det der med at spille bas var skide let - man slår bare på en streng, og så siger den *twang* og så spiller man bas? (Eller noget i den stil, ihvertfald.)

Uden Relevans sagde ...

Jeg tror det :)

Send en kommentar