google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Har du nogensinde? – Uden Relevans

27. feb. 2009

Har du nogensinde?

Nej ikke set København fra en DC9, det er jeg sikker på at majoriteten af mine læsere ikke har, muligvis med undtagelse af den distingverede Uffe Stenstrop, der jo var en af de første der fløj med brødrene Ellehammer.

Idag på mit midlertidige arbejde var jeg gået fuldkommen sukkerkold, hvilket før i tiden kunne være løst med en af firmaet betalt gratis sodavand som vi havde indtil for nylig hvor nogen rablede noget om at spare og krise.

I ren og skær desperation begyndte jeg at ransage min vadsæk for brugbare og spiselige remedier udi kureren af sukkermangel, jeg fandt intet ud over et par antikke kondomer, (man er vel optimist eller...) og et par postkort.

Da jeg læste postkortene nærmest stivnede jeg, det var postkort fra en der engang stod mig meget nær, og de søde ord klingede nu hult i mine ører da jeg mindedes hvordan vi skiltes og hvorfor.

Totalt memory lane startet af et par postkort fundet i en taske.

Har du nogensinde genfundet en ting og så bare fået flashback på stedet? Eller er det kun undertegnede der er sær??

7 kommentarer:

Hunløven sagde ...

Kan da godt være du er sær, det vil jeg ikke udelukke.
Men du er ikke den eneste der har fundet en eller anden ting der har startet en tur ned af memory lane.

Anonym sagde ...

1: tro mig... Du er ikke den eneste der er sær (bare se på mig)

2: Jo.... jeg har set københavn, både fra en DC-9 og en 10'er (mødte dog ikke Hr.Stenstrop) indtil flere netto-kanalrundfarts-fartøjer, medsamt en gammel bordeaux-farvet volvo 460 med knapt 400.000km under hjulene.

3: jeg har da fundet en del af den slags gennem tiden/tiderne. Heldigvis kommer man ikke langt ned ad memory-lane, før første sidevej viser sig, og så er det jo bare at lave en U-vending og få peget næsen i den rigtige retning igen. (såfremt altså at memory-lane er lidt "bulet i asfalten" if you catch my drift)

Anonym sagde ...

Det skoda ultra sært . . . Også alle de der spørgsmål man får stillet til sidst . i alle de her indlæg som man åbenbart skal ska forholde sig til!? . . Meget sært. . . . Nu glemte jeg spørgsmålet. . Hvad? . Sært . . Dér. .

Lene sagde ...

Det er slemt nok i sig selv, men i kombination med sukkermangel? Gys...

Anonym sagde ...

Lyder meget normalt.. men er sikker på, at du har rigeligt af andre særheder, der kan kompensere. For normaliteten, that is. ;)

Anonym sagde ...

Når jeg ser på billeder fra mit ophold på en højskole og i en kibbutz, så kommer minderne straks væltende frem fra underbevidstheden og jeg bliver meget rørt af dette. I det at begge af opholdene har haft en meget stor betydning for min personlige udvikling. Så nej. Du er ikke den eneste med denne særhed.

Uden Relevans sagde ...

Tak :)

Send en kommentar