google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Og i morgen er det onsdag... – Uden Relevans

17. feb. 2009

Og i morgen er det onsdag...

Jeg skal ikke trætte jer med de på arbejdet stadigt omsiggribende magtkampe, og fantastiskt fascistoide tiltag vi dagligt bliver udsat for.

Istedet vil jeg kigge fremad og konstatere at det dersens jobmarkedet da ikke er helt dødt, hvis man kan de ting som jeg bilder mig ind at jeg kan, så jeg skal til at søge med krum hals og alt det der.

Jeg havde egentlig planlagt at jeg ville finpudse min ansøgning på jobban idag, der var bare ikke tid til det og chefen hang over min rendegraver konstant for at se om jeg var inde på internettet :D.

Jeg burde egentlig kigge på den nu, jeg synes dog at der er så mange andre ting der trækker, nu hvor jeg ikke har fået surfet så meget som en eneste byte hele dagen. Måske er jeg afhængig?

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

well, nu når du selv si'r det!

:b


IndernedJunky

Zette sagde ...

Ellers oss er du bare helt vildt god til det der med at føle efter, hvad du virkelig har brug for, hvordan du mest er i kontakt med dit indre og hvornår du opfylder dine basale behov.... Eller noget. God surf!

frk rips sagde ...

afhængigt af internettet .... nej, det har Krusedullen ALDRIG hørt om!!!

Unknown sagde ...

Ham sjakbejdsen er ikke for klog ... surfing er jo en slags åndeligt pusterum, der gør dig endnu mere effektiv på rendegraveren på den lange bane. Men, der er nok ingen kur for hans slax ... jeg har selv to af hans støbning ... den eneste farbare vej er at finde en ny rendegraver .. god vind med det og mange hilsner Dorte

Uden Relevans sagde ...

Jup jeg er igang med den indledende proces, med lidt held er jeg rendegraverfornyet til maj.

Send en kommentar