google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Moralske og eksistentialistiske overvejelser i sort/gul butikskæde – Uden Relevans

26. feb. 2009

Moralske og eksistentialistiske overvejelser i sort/gul butikskæde

Jeg måtte naturligvis lige tjekke ind i den sort/gule indkøbskæde idag, dels for at fouragere fødevarer til livets ophold og dels for fortsat at observere tidens tøjtrends blandt de unge i den branche.

Lidt skuffende kan jeg melde at Fie idag var iført lyse jeans med grå benvarmere over aerobicstøvletten, ja og så den der grimme grå trøje man er indlagt til at gå med når man er ansat hos onkel Mærsks sort/gule kæde.

Da jeg tålmodigt stod i kø observerede jeg en mand iført slidt, beskidt arbejdstøj og et mindre barn, barnet plagede om hun ikke nok måtte få en af de til lejligheden opsatte, lok-børn-og-kvinder-i-fordærv-chokoladebarer??? Svaret lød, at det var der ikke råd til, hun kunne dog erhverve sig en lakridsbar, der ikke kostede så meget.

Tanker løb igennem mit hovede, "Ikke råd til? Jamen skal jeg spæde til med de resterende finanser imod erhvervelsen af bemeldte chokoladebar? Vil det være pinligt for manden? Lyver han for barnet? Ville jeg selv tage imod denne gavmildhed? Mon han tager det ilde op, hvis jeg tilbyder min hjælp?".

Mine tankerække blev brat afbrudt da en dame med kirurgisk præcision knaldede en overfyldt indkøbsvogn op i min akillessene for fuld kraft.

Hvad ville du have gjort?

12 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Hun bemærkede vel din interesse for barnet, kunne se du overvejede at tilbyde pigen slik, tænkte du var en børnelokker, og prøvede at forhindre at pigens liv skulle blive ødelagt.

Så jeg ville meget roligt have forklaret hende sagens rette sammenhæng, og derefter ringet til politiet for at indstille hende til en eller anden tapperhedsmedalje.

Men jeg har en fornemmelse af at det ikke var sådan du greb sagen an?

Uden Relevans sagde ...

Na jeg valgte at skrige af smerte og så var det min tur...

spunky sagde ...

ha ha ha ha..

hvorfor mistede jeg fokus?

Zette sagde ...

Jeg ville ikke have gjort andet end at skrige og give damen bag dig dræberblikket.
Angående barnefaderen: Kunne du ikke ha tilbudt ham dit job i rendegraveren? Han var jo i arbejdstøjet...

Anonym sagde ...

Hmmm ... nu sagde du ikke noget om hvordan denne slagkraftige kvinde så ud ... eller om det var værd at påberåbe sig erstatning for svie og smerte ... i form af naturalier og et krav om at se hendes g-streng ... nå, du kunne jo også bare have givet hende skideballen fra Helvede ;-)

Uden Relevans sagde ...

Sædvifterlakrids: Fordi du er gal?

Ztt: Ja han kan arve mit job!

AnneMone: Stol på mig, der er dømt dobbelt op på mormortruss der, desuden er jeg jo det der nye og forbedrede overskudsmenneske.

Anonym sagde ...

.... ved manden med lakridsbaren, eller hende med den overfyldte indkøbsvogn??? nå skidt.... så klarer vi begge situationer i en håndevending.
Pkt 1: jeg havde tænkt at faren forsøger at lære sin søn en smule fornuftssans i forbindelse med indkøb, og ladet ham passe sit forehavende
Pkt 2: Jeg havde grebet fat i kvindens overfyldte indkøbsvogn og pludselig mistet balancen og overført mit balancetab til kvindens overfyldte indkøbsvogn, og dermed indgydt hende en smule fornuftssans i forbindelse med indkøb..... og befordring af varer i samme omgang.
Pkt 3: jeg havde ydermere af høj-sarkastisk, karsken bælg undskyldt overfor fruentimmeret at jeg tillod mig at stå i vejen for hendes indkøbsiver.

Anonym sagde ...

jeg læser herefter, at det var en datter, faren forsøgte at indgyde en smule fornuftssans i forbindelse med indkøb.
Tillægs-Pkt 4: Jeg havde indset håbløsheden af den opgave faren stod overfor, og skrålet af snottøsen at jeg håber at hun bliver bedre til at køre med indkøbsvogn end hende den anden.

Anonym sagde ...

DON'T!
Jeg er pissefattig og jeg ville være blevet smækfornærmet hvis nogen havde tilbudt mig penge i samme situation. Det ville være topmålet af pinlighed.

I øvrigt sagde min ret så velhavende far ofte at vi ikke havde råd til det ene eller det andet, for at få mig til at holde op med at plage, men det er en anden sag.

Hvad angår kællingen med vognen, så havde jeg nok trukket min uzi og skudt efter hende.

frk rips sagde ...

Jeg ville absolut ikke blande mig i slik-indkøbet !
Hvis damen, der kørte ind i dig, ikke sagde undskyld, ville jeg vende mig om og sige "Vi når nok frem allesammen!"

Lene sagde ...

@Dullen: Jeg kan sagtens forestille mig at du ville være i stand til at undertrykke og indestænge smerten fra en overrevet, styrtblødende akillessene og mønstre styrken til at presse en fin lille sarkastisk hentydning ud mellem sidebenene.

Uden Relevans sagde ...

jeg har ført skældt ud :)

http://hvasnakkerduom.blogspot.com/2007/09/et-loppefund.html

Send en kommentar