google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar din lokale hippie – Uden Relevans

12. feb. 2009

Morfar din lokale hippie

Da jeg var 17 tågede jeg rundt med guldbajere i hånden iført læderjakke og strithår og ville redde hele verden.

Specielt Nicaragua og den slags, det var nemlig før at nogen tænkte på det dersens Miljøet som man hører så meget om nutildags. Dengang var det meget oppe i tiden at gå på gaden og råbe.

"Amandla! Hvorpå resten af flokken skreg "Awetu" så "A luta!" de andre svarede "Continua!" Det betyder "Magten!" "Til Folket!" "Kampen!" "Fortsætter!", det var noget med dem vi dengang kendte som negere, dem der i dag hedder mennesker af afrikansk oprindelse og deres chefneger der hed Nelson Mandela, der sad i fængsel for at være neger.

Idag er jeg blevet lidt for magelig til at tåge rundt på gaden og råbe i kor, og ham der Nelson Mandela er holdt op med at være i fængsel selvom han stadig er neger. Så det hjalp da lidt.

Miljøet Morfar, miljøet hoster du i reklamepausen på lorteshowet "Venner" der kører i baggrunden, hvorfor er den skide sofa altid ledig? Er der nogen der har pisset på den?? Hvad sker der?? Igår lærte jeg at ham den halvfede hedder Chandler og nu kan jeg desværre navnene på dem alle sammen, selvom jeg kun har set et afsnit og det var udelukkende for at få fisse.

MILJØET! Morfar! ja ja... Idag er det mere miljøet jeg slås for, og jeg slås ikke mere, det begrænser sig til at affaldssortere og være pinlig ved at samle andre folks skrald op når jeg går tur rundt om Esrum Sø.

Så ja stir på mig, hvisk bag min ryg, jeg samler stadig skrald op fra naturen og smider det i nærmeste skraldespand. Måske hjælper det også om 17 år???

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det ' fa'me også i orden, Moff'aar... Jeg selv bliver klassificeret som klam, når jeg skodder en smøg og kommer den tilbage i pakken. Ja, det stinker sgu da - men er I klar over hvor længe sådan et cigaretskod ligger i naturen?? Nåh, så!

God stil moffe!

Anonym sagde ...

så må man da håbe at du fik noget ud af dine anstrengelser, siden "venner" nu er sådan et lorteshow.....

Regitze sagde ...

sandinista!
har du en solcelle på taget til jacuzzien, moffe?

Zette sagde ...

El pueblo armado...

Anonym sagde ...

Tjah.. du er ikke alene - jeg samler også affald op ;) Gider ikke se det, og mine unger lærer det også.. allerede fra barnsben, hehe! :)

Anonym sagde ...

Nicaragua og Nelson Mandela ? Morfar morfar dog - Ungdommen og deres manglende geografi. Suk.

Junior sagde ...

Har du fundet den halvtredser, jeg tabte ved søen for fire år siden? Eller smed du den ud?

Den var faktisk til en is, og de tog ikke dankort i ishuset. Tragisk historie.

Uden Relevans sagde ...

Det er faktisk tragisk, måske den glædede dem der fandt den istedet så :)

Uden Relevans sagde ...

St.Tv vi gør hva vi kan.

KEnt: Jeg har ikke noget klogt at sige til den kommentar.

Rgtz: Jep! eller...

ZT: Venceremos!!!

Anja: Jup nogen skal jo gøre det.

Janne: Vi holdt med dem begge to :)

Send en kommentar