google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Ting jeg ikke forstår part # uendeligt mange – Uden Relevans

2. sep. 2008

Ting jeg ikke forstår part # uendeligt mange

Hvordan det kan være at Medister Hornbech stadig er minister? Selv Venstres folketingsgruppe er begyndt at mene at hun er fuldkommen whacked oveni hovedet og at hendes håndtering af de klokkeklare EU-regler der jo som bekendt har højere prioritet end vores egen effing grundlov ja kort sagt hele håndteringen af sagen med fortielser, løgne, halve sandheder og benægtelser forlængst burde have kostet hende hovedet.

På den anden side har en af Danmarks største blålys kulturmedister Brian Mikkelsen jo forlængst udvidet grænserne for hvor dum og uintelligent man kan opføre sig og stadig være minister har jeg hørt.

I en anden relateret begivenhed er der en masse mennesker der er begyndt at søge den ikke-ledige stilling som beskæftigelsesminister der jo håndteres virkeligt ringe af Claus Hjort Federiksen, fordi de SKAL søge fire jobs om ugen ja og til dels fordi de mener at de kan gøre det bedre. Faktisk tror jeg at jeg også vil søge stillingen og jeg mener at du bør gøre det samme, da det jo ikke kan gå værre end det gør nu, så skriv trygt til bm@bm.dk med din ansøgning.

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg kan høre gode gamle Jens Elo brøle i baggrunden!

Forrang forrang forrang!

Og nu tror jeg, at jeg vil drikke mig en hindbærbrus!

Uden Relevans sagde ...

Og noget Sarsaparilla :)

Unknown sagde ...

. . .

uhmmmm - Medister!

. . .

Anonym sagde ...

jeg har hørt at Sarsaparilla skulle smage noget så bittert... Ikke lige hvad jeg har lyst til som tilbehør til en grov-medister. Man bliver jo helt blå i hovedet af at spise sådan noget.

Anonym sagde ...

jeg har hørt at Sarsaparilla skulle smage noget så bittert... Ikke lige hvad jeg har lyst til som tilbehør til en grov-medister. Man bliver jo helt blå i hovedet af at spise sådan noget.

Anonym sagde ...

Når man er en ignorant som jeg, og ikke er helt oppe på beatet med sarsaparilla, så googler man da lige støderen:

Solaray Sarsaparilla. (Smilax sarsaparilla).

"Sarsaparilla Rod har et gammelt ry som middel imod kønssygdomme. Den indeholder også hormornforløber som hjælper kroppen til at beholde en korrekt hormonbalance.

Sarsaparilla er en meget styrkende urt, der vikrer som et adaptogen, hvilket vil sige at vi bliver bedre til at takle stress, samtidig med at modvirke stress nedbrydende effekt på kroppen og giver energi og større udholdenhed. Den virker stærkt blodrensende med let afførende og sveddrivende egenskaber, hvilket forbedrer kroppens generelle helbredstilstand.

Sarsaparilla er ligeledes virksom ved hormonelle ubalancer og mod gigtlidelser samt sygdomme i underlivet, eks. hvidt udflåd, hormonelle forstyrrelser og infertilitet samt blære betændelser, grusdannelser og irritationer. Den virker stærkt blodrensende med let afførende, sveddrivende og udrensende egenskaber, hvilket forbedrer kroppens generelle helbredstilstand.

Den styrker fertilliteten og Sarsaparilla virker styrkende (mandlige kønsorganer), og sexuelt foryngende".

Synes det er en meget underlivsfikseret rod, den der!

Og hvordan er noget forresten "let afførende". Det lyder bare ikke rart!

Uden Relevans sagde ...

I er way off.

Grande du skrev om hindbærbrus, så jeg kom til at tænke på smølferne og de spiser jo sarsaparilla...

Obvious innit?

Slet ingen kommentarer til Birthe pigen?

Anonym sagde ...

Jeg VIDSTE bare, at de var nogle små svin, de små blå dimser!

Og den slags viser man børn!

P.S - Nej, hende Birthe har man intet fornuftigt at sige om!

Anonym sagde ...

Birthe burde fyres uden pension, og nogle ansvarfulde dansk politikere burde melde os ud af EUSSR hurtigst muligt.
Men det sker ikke, for vi har jo næsten ingen ansvarfulde politikkere - kun en flok selvfede og egennyttefanatiske landssvigere.

Anonym sagde ...

Var det godt nok? Eller vil du ha' mere?

Uden Relevans sagde ...

TAk Holmester

Send en kommentar