google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Jeg havde en god overskrift dog har jeg glemt den – Uden Relevans

21. sep. 2008

Jeg havde en god overskrift dog har jeg glemt den

Måske er det bare mig der er lidt forudindtaget, snævertsynet, og forudindtaget, ja måske endda forudindtaget? Jeg vil vove den påstand, og jeg gør opmærxom på at denne klumme er udtryk for skribentens egne holdninger, at den ulykke der lige er sket i Grindsted, som der jo åbenbart er noget der hedder derovre i provinsen hvor de er landfaste med Tyrkiet, ville ALDRIG kunne ske i København.

Det der skete var at under et markræs gik dames bil i stykker, hun tilkaldte vækslæbning og lagde sig i mellemtidne under bilen for at se om hun kunne reparere den, hvorefter redningstraktoren trak bilen henover hende med fatale konsekvenser.

Her følger nogle af mine argumenter i punktorden så de kan debateres af almuen.

Punkt 1. De to eneste marker vi har herovre er Søndermarken, hvor der ikke må køre biler og Kløvermarken hvor der heller ikke må køre biler.

Punkt 2. Enhver kvinde residerende i København ville ALDRIG lægge sig under en bil, af frygt for at hendes ægte Guccitaske skulle blive stjålet (Eller falske guccitaske hvis det var Anne Mette Rasmussen Statsmedisterenfruens).

Punkt 3. Falck ville ALDRIG være nået frem før der var gået mindst tre timer selvom de allerede holdt på pladsen, fordi sådan er falckreddere herovre.

Punkt 4. Uanset om der var tale om markræs eller ej, ville kvinden stille sig op ved siden af automobilet og ringe til veninderne for at fortælle hvad der var sket og hvor meget hun håbede på at redningsmandskabet var høje, flotte, single og ellers opfyldte de tre-firetusinde andre småkrav hun har til en mand.

Punkt 5. Da vi rent faktisk betaler for vores brændstof herovre i stedet for at afskrive den "blå benzin" ville vi aldrig spilde de hellige dråber på markræs.

Må jeg her til sidst give mine kondolencer til den dræbte og hendes familie.

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du har som sædvanlig ret, Mouf..

Eller er det mig som er lidt forudindtaget her..? ;o)

Uden Relevans sagde ...

He Jeg har næsten altid ret Småkage.

Anonym sagde ...

Ja, for i København går det hele jo smurt. Lidt skyderier, bandeoptøjer og bilafbrændinger er jo vand i forhold til den historie du fortæller.

Nynne sagde ...

Hej Moff. Hvis det var sket i København ville det have foregået ca i denne rækkefølge:
1) bil bryder sammen.
2) ringer til veninde for at fortæller hvad der er sket
3) stopper de andre (mandlige) ræser og beder dem om at ringe til falck
4) ringer tilbage til veninde og snakker om falck mand (godt set ;)
5) komplimenterer mandlige medræsere om deres viden om biler og får dem til at vente på falck for sig
6) ringer til en taxa...

Uden Relevans sagde ...

Heehehehe

Junior sagde ...

Punkt nr. 6.
Herovre ANER vi ikke, at sådan nogle offroadere (aka. konebiler) rent faktisk kan køre offroad (aka. markræs).

Uden Relevans sagde ...

Alt uden for Valby Bakke er vel off road?

Junior sagde ...

Er det? Jeg troede ikke det var SÅ langt ude... :)

Anonym sagde ...

. . Nårh ja, hørte godt om den der tåbelige ulykke - alt imens vi fræsede gennem det fynske - havde dog mere øje på den væltede mejetærsker vi kørte forbi. . Hvordan faen kan man vælte med en så'en?! . . . . . . Nørrebro! . Total bras . . I tell ya . Gi mig provins til hver en tid - dér! :)

Anonym sagde ...

Word.

Uden Relevans sagde ...

fedt kommenteret på egen kommentar der Pdrsn

Unknown sagde ...

hva' snarkker duh åm! Kan man nu ikke engang være anonym i fred!

Jeezz main -.-

Send en kommentar