google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Naar esserne forlader den synkende skude – Uden Relevans

1. sep. 2008

Naar esserne forlader den synkende skude

Idag på pladsen imens jeg sad i rendegraveren og flyttede jord, fik vi en besked fra El Top Honcho, at endnu en af vore bedste kulier med speciale i opsætning af rendegravere og andet materiel desværre har set sig nødsaget til at finde beskæftigelse andetsteds.

Det er jo surt sådan rent professionelt da vi så kun har en tilbage med de fornødne færdigheder, en gut der skal passe tre mænds job, det skal nok gå godt.
Dels er det surt rent menneskeligt da jeg er rigtigt gode venner med Kian der nu har sagt op, vi har altid haft den mest fantastiske uformelle, platte, sorte og sjofle humor, der har fået mit føl til at stå og måbe vantro adskillelige gange, jeg har hjulpet ham efter hans hårde separation og han har også hjulpet mig når humøret var ringe.

Så nu er der endnu en grund til at prøve at finde et andet sted at håndtere entreprenørmateriel...

6 kommentarer:

Frk. Maj sagde ...

Moff: med den flugt der er fra rendegraver-firmaet, så tyder det ikke ligefrem på at det er den bedste jord i graver i..

ja, det er vist bedst du ser dig om efter nye huller du kan grave ;)

Uden Relevans sagde ...

Du har fuldkommen ret Frk Maj. :)

Anonym sagde ...

Nå nå - men så får du lige smidt lidt karma i nakken her fra skadestuen. . . Wohoo . . . . . . Word

Anonym sagde ...

hmmmm... hvad sker der i den branche... får i for lidt i løn eller hvad??

Anonym sagde ...

Frk. Maj vrøvler. Man kan ikke se sig om efter nye huller, der skal graves. Enten er de gravet eller også er de ikke huller endnu! Så ud og kig efter nogen flade marker der kan shines op med lidt huller :)

Unknown sagde ...

hva du så, den der Joker?

:)

Wohoo . . . . . . Word

igen

Send en kommentar