google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar fyrre centimeter fra at dø – Uden Relevans

6. sep. 2008

Morfar fyrre centimeter fra at dø

Denne internetweblogpost skal læses imens du hører denne sang for ligesom at fange den stemning jeg er i nu, medmindre du er friggin ligeglad for så skal du bare læse videre.Igår efter at have overset RØDOVVAAARR tabe overlegent til RååångStææard, begav the fearsome Threesome sig afsted imod Københavnstrup for at indtage flere alkoholiske drikke.

Vandrer Uden Klokke mente at det var vist at ignorere de mange busser og istedet tage en drosche ind til Hovedstaden, for at opnå den optimale mulighed for at enterprenere med en hyrevognsfører begav vi os ned til nærmeste større hovedfærdselsåre.

Jeg mente at kunne erindre at der ved RØDOVVAAARR centeret ligger en hyrevognsrede, hvor de ofte holder til.

Jeg skulle netop til at trænge op i fodgængerfeltet da jeg kigger til venstre på automatpiloten sådan bare lige for at se om en idiot er ved at tage et højresving for rødt, og jo Lo and Behold.

En klaphat tager et højresving med små 60 kmt og passerer mig på fyrre centimeters afstand hvorpå han KNALDER ind i kantstenen på den ene side, derefter den anden side inden han strander sin røde Pøjgeot i midterrabatten inde i et fornyligt opsat hegn.

Heldigvis fik hans køretøj viklet sig uhjælpeligt ind i hegnet og holdt på tværs så han var lige til at hente for dem der kalder sig Politiet.

Da jeg jo var temmelig ristet igår syntes vi jo bare at det var sjov og det er først i dag her til morgen (erhmm) at det går op for mig, hvor tæt jeg var på at blive alvorligt kvæstet eller værre.

PS Benjamin Schou Hvil i fred

7 kommentarer:

Sifka sagde ...

Morfar, det er godt at vide, at du stadig er her.

Anonym sagde ...

Det, Sifka sagde.
Phew...
Men tak for sangen, morfar :)

Anonym sagde ...

Ja, ja. Men der skete jo ikke noget, vel?

Uden Relevans sagde ...

Tak

Tak

Nej heldigvis ikke med mig :)

Anonym sagde ...

Viser med tydelighed - at du åbenbart har ninja refleks - samt, at man bare ik' ska stole på folk i Peugjøer! . . . Dér.

Peter sagde ...

Det er bedre at drikke
end
at køre
sig i hegnet

Uden Relevans sagde ...

hehehe

Send en kommentar