google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Kaptajn Farveløs imod nye horisonter – Uden Relevans

9. sep. 2008

Kaptajn Farveløs imod nye horisonter

Den grå emininence? Nej det kan man ikke kalde ham, det er nok mere over i Ham Alle Ignorerer, eller måske kan man bruge hans indianernavn. "Vandrer Uden Holdninger og Opbakning".

Jeg taler selvfølgelig om Kaptaj Farveløs himself, definitonen på ligegyldighed og anonymitet, Bendt "Farveløs" Bendtsen. Som Milos Vendettas skriver og som jeg for flere måneder skrev, så var Bendt B for længst over sidste salgsdato.

De eneste der kan huske ham fra dengang han rent faktisk havde indflydelse eller mente noget relevant er de samme mennesker der sidder og savner Michael Meyerheim og Lykkehjulet, ja eller de få personer der rent faktisk ved hvad Lykkehjulet var.

Sheesh.

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

nå . . så skal man os' disses bare fordi man savner lokkehjulet ! . .

tilgengæld, er der udsigt til, huhh - Lene, der savlende får smidt magt i nakken og Brian, som lisså savlende blir freakin' justitsminister . .

vi krydser alle fingre, og ben.

Anonym sagde ...

jeg kunne nu bedre lide Bengt Burg.......
Hvem der så får tildelt hvilken post i regeringen kan være ligemeget.... Faktisk er der intet der kan være mere ligemeget med den regering vi har.

Anonym sagde ...

Tjah, at glæde sig over vores nuværende regering, er som at glæde sig over at man har en slem forkølelse fremfor pest: begge er noget skidt, men det er trods alt bedre at være forkølet.

Anonym sagde ...

Jeg kommer nu til at savne hans døgnrapporter i Politikens ATS. Det er så også det...

Tilføj en kommentar