google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfars Polterabend II – Uden Relevans

6. sep. 2007

Morfars Polterabend II

Som du måske nok husker skulle jeg være med til at arrangere Polterabend for Vandrer Uden Klokke, sammen med syv andre skulle vi sende elektroniske breve frem og tilbage for at få detaljer på plads osv osv.

Enden på det hele blev at jeg udsendte en Førerordre hvor jeg frabad mig enhver deltagelse i planlægningen af arrangementet dels på grund af de mange elektroniske breve og dels fordi jeg ikke troede på at vi kunne opnå konsensus i det forum.

Andre er blevet grebet af min fornuft og ladet en erfaren Polterabend-gut i venskabskredsen stå for det hele.

Så der bliver wakeboarding, sumo-fodbold, druk, spisning, mere druk, mere spisning og til sidst runder vi af på en kendt ølbar i det Københavnske.

Prisen?

Ottehundrede kroner per snotnæse.

Det er sgu da godt jeg er så rig som jeg er

.

Giv så de unge i København et nyt ungdomshus så vi kan få lidt ro på.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Efter jeg glemte min brors polterabend og senere glemte hans bryllup,er jeg ikke blevet inviteret til at deltage i sådan noget. Jeg lever gennem din blog.

Anonym sagde ...

Det er jo flere gange dyrere, end det, der blev afholdt i et afsnit af Klovn.

Sumo-fodbold? Må man godt sparke til dem? Well, de registrerer det vel knap.

Uden Relevans sagde ...

Patton: Du er indbegrebet af persona non grata.

Gaffel: Det er noget med at vi skal iklædes sumodragter og så spille i dem...Tjaeh ville nok have været sjovere at spille mod Yokuzuna og de andre Sumoer :o)

Anonym sagde ...

Okay, så forstår jeg konceptet. Men hvorfor skal man gi' penge FOR det? Nå, det lyder nu ganske festligt, så længe man ikke vælter. God fornøjelse, når dagen oprinder. (Jeg tilslutter mig delvis Pattons koncept om at leve gennem din blog - det virker både trygt, oplevelsesorienteret og horisontudviklende på samme tid - og så sparer man nogle penge selv.)

Uden Relevans sagde ...

Hehehe thankew Gaffelmester

Send en kommentar