google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); I am not trying to seduce you I´m trying to kill you – Uden Relevans

28. sep. 2007

I am not trying to seduce you I´m trying to kill you

"I am not trying to seduce you I´m trying to kill you"

Det ville være den fedeste sætning i min krimiroman, sagt af heltinden idet hun står ved vinduet klædt i en ferskenfarvet lang aftenkjole, en aldeles Upolitisk korrekt sølvrævsstola svunget rundt om skuldrene, cigaretrør i hånden, den ene fod løftet så den støtter mod væggen ved vinduet, halvt i silhouet halvt i lys.

Vor helt ville derefter, gnide sig i sine daggamle ulvegrå skægstubbe med sin barkede næve, en fedtplet afsløret på hans beige cottoncoat idet ærmet kommer ind i lyset, han tøver som om han vil sige noget, kigger så på kvinden.

Hun trækker en Luger P08 frem af tasken peger tavst på ham med det matsorte våben, før hun skyder en enkelt gang.

Helten falder om ramt i brystet, begge hans hænder prøver forgæves at presse hans flænsede aorta sammen, imens han fremstammer.

"Men jeg havde hentet toiletpapir! det står i gangen!"

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ej, helt ærligt... Det er sgu da en brutal kvinde du har opfundet der... Jeg mener, han kunne vel have bestukket hende med et par tasker og nogle nye sko :)

Uden Relevans sagde ...

Ja verden er af lave!

Anonym sagde ...

Der er ikke noget i denne verden der tænder mig mere end en kvinde med en Luger P08.Det er fandme stil.

Uden Relevans sagde ...

Det var også derfor jeg valgte den, jeg var først inde over med en Police Special 38, then again det er jo lidt "the peoples Choice" og så kunne det KUN være klassikeren fra 1890, hvilket også giver historien et mere tidløst præg.

Kaptajn Vandfald.

sP sagde ...

"Luger,im am your father".
Citat af Georg Johann Luger.

Uden Relevans sagde ...

Sp: "Det er jo genialt det der!"

Citat (Svend Gehrs)

Anonym sagde ...

Den må da læses. Og efterprøves :-)

Anonym sagde ...

Altid sørg for at stille de varer I er blevet bedt om at købe lige inden for døren så man næsten falder over det, så vi kan se at I har købt det I blev bedt om at købe!Men sørg dog alligevel for at stille det langt væk nok fra døren til at vi ikke falder over det, for så er I nået lige vidt ;)

Unknown sagde ...

Den med fedtpletten på den beige cottoncoat fangede mig totalt..

.. .. .. kan ikke vente på næste afsnit..!


- - Brutale Kvinder Styrer - -

Send en kommentar