google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Det kan jeg altsaa ikke huske! – Uden Relevans

20. sep. 2007

Det kan jeg altsaa ikke huske!

Engang imellen naar jeg faar tid og lyst begiver jeg mig ud på det store Indernedded imens jeg er der sker det også at jeg indimellem ryger ind på en auktionsside, jeg skal her undgå at nævne navnet på hvilke auktionssider jeg dratter ind på da jeg jo ikke er tilmeldt det dersens reklamehejs hvor man kan tjene penge på at nævne sider og steder.

Det er så lykkedes mig at vinde en auktion på en såkaldt "cold wave" plade fra de tidlige firsere, cold wave blev senere til goth der nu hedder emo, det er dog stort set det samme (spørg dine ældre søskende eller Professor Nemlig.)

Jeg ringer op til den nuværende ejer af pladen og en spinkel pigestemme siger "Det er Asta!" Jeg spørger om hendes far (sælgeren) er hjemme? "Naj han er på arbejde!" siger tøsen. Hun vil dog gerne tage imod en besked så jeg går igang med at remse mit telefonnummer op da hun afbryder mig "Det kan jeg altså ikke huske!" Farvel!

Jeg var flad af grin :o)

10 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Jeg spår Asta en stor fremtid i TDC helpdesk.

Anonym sagde ...

What? Jeg synes jeg havde kommenteret her???

Nå,men jeg ville have skrevet det steen aa skrev.

Uden Relevans sagde ...

Du HAVDE kommenteret Patton, det er dig der er Steen aa..

Anonym sagde ...

he he...Klamt.

Anonym sagde ...

Glad for oplysningen om emo. Har været helt ude af mig selv over ikke at kende til det siden jeg læste om det i svensk avis i forgårs.

Uden Relevans sagde ...

Selv tak Takasmsishahsyahshs sumthing :o)

Steen AA sagde ...

Sig mig, er der noget "identity theft" i gang her :o)

Uden Relevans sagde ...

Hold nu op Patton :o)

Steen AA sagde ...

Okay Patton, hvis du er mig og jeg er dig, hvad er så de fire midterste bogstaver i dit mellemnavn? griner_snedigt.../griner_snedigt

Maria sagde ...

Asta Basta Bum...

Er oxo sikker på, at hun har en stor karriere i vente ved et hvilket som helst teleselskab...

Send en kommentar