google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar Korekk Rookige Korreigie Retter. – Uden Relevans

16. sep. 2007

Morfar Korekk Rookige Korreigie Retter.


Jeg brægede jo op om min tid som spejder og hvis sandheden skal frem så var det hverken grøn, blå eller sort vi bar.Her ses jeg glad og stolt i min lille brune uniform, måske en anelse betuttet?

Ak ja DFU er virkelig sløvet af på den på den siden jeg var med.

7 kommentarer:

Marie sagde ...

Hahhahaa. Hvor nuttet, eller...

Billedet minder mig dog også om den der film, med ham den lille mærkelige dreng med bliktrommen. Set den? Den er sindssyg! Jeg har ihvertfald aldrig set så uhyggelig en film før!

Uden Relevans sagde ...

Bliktrommen: Det er en af de bedste film i verden.

Anonym sagde ...

Bogen er også ret god...
Med dine sympatier tror jeg snarere det var Ungpionererne du var medlem af, moffe. Ellers et interessant billede, i sammenhængen lidt på anstændighedskanten, men også tankevækkende - er det fortiden eller fremtiden vi ser i det billede?

Anonym sagde ...

Gik du sammen med hende Merete, der nu har "fået valget" om at gå eller selv melde sig ud af DF, fordi hun ikke kunne huske at brunspættebogens 13. kapitel er hemmeligt? ..der hvor det stå med småt at man ikke må afsløre ens intentioner.. Måske lyder det noget a la dette: "1. Find gamle damer, lad som om du vil hjælpe dem over gaden og hold dem så fast til en bus smasker dem flade. 2. Tænd bål i god afstand fra beboelse, så folk ikke ser de hvide kutter. 3. Snobrød steges med flæskefars omkring svinepølser.."
Og selvom nogen siger noget og alle de andre klapper og hujer højlydt, så er det kun den der sagde det højt der bliver smidt ud af klubben... Aargh..

Benny sagde ...

Jeg tænkte det nok moffe; arv og miljø!

Uden Relevans sagde ...

Uffe: Ja det er kvalivare

Sylejma: Du må ikke afsløre vore hemmelige brunspætteritualer! Nu bliver Fører Pia sur! Du har forøvrigt ret stakkels dame der siger hvad de alle tænker og nu lider under det.

Benny: mjaeh Jungvolk er jo bare en forløber for SFOen...

Anonym sagde ...

Hellere 250.000 myg i soveværelset end jan mygind og louise Frevert.

Send en kommentar