google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Omvendt Psykologi i praktisk anvendelse – Uden Relevans

24. nov. 2006

Omvendt Psykologi i praktisk anvendelse

Da jeg var en bette knægt (ikke en skidt knægt for det er jeg stadig), men da jeg var en bette knægt havde min moar og jeg været en tur i noget der dengang hed Vesttyskland med det formål at købe billig tobak for at fremme mine forældres KOL (og mission accomplished må jeg nok sige).

Anyway for at turen ikke skulle være helt spildt for junior havde Momse indkøbt et kilo vingummier formet som mønter af mærket Haribo.

Vel ankommet på vort fælles domicil havde jeg bemægtiget mig bøtten med vingummi og spiste lystigt ja faktisk krammede jeg med mine små barnehænder håndfulde af vingummier i kæften, min far mente nok at det skulle stoppe, men mor sagde ”Lad ham bare få ondt i maven ved at spise dem alle sammen så kan han lære det”.

Jeg fortærede resten af bøtten med stort velbehag og havde nu et kilo vingummi indenbords og ja jeg lærte at når man har spist et kilo vingummi kan man ikke spise sin aftensmad.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

SÅ KAN DU DA FANDME LÆRE AT MAN BLIVER MÆT AF AT PROPPE MAVEN!

Uden Relevans sagde ...

Hehehe exactly!

Anonym sagde ...

Hvad gjorde dine forældre så, da du blev gammel nok til at have lyst til at eksperimentere med alkohol, stoffer og sex?

Uden Relevans sagde ...

De lod mig experimentere med alkohol, stoffer og sex, udfra en sympatisk laissez-faire holdning :o)

Maria sagde ...

Gu' ve' om det er derfor din personlighed er splittet op i en Morfar med baby-udseende? ;o)

Anonym sagde ...

Lyder som en fornuftig opdragelsesmetode. Forbud virker alligevel sjældent, medmindre de følges op af benhård kontrol :-D

Uden Relevans sagde ...

Godt set Maria, du er den første der spotter det paradoks.

Eva: Det er også min erfaring.

Send en kommentar