google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar rydder op – Dræber hjemløs – Uden Relevans

20. nov. 2006

Morfar rydder op – Dræber hjemløs

Her forleden dag jeg var helt løbet tør for kolde kontanter (nårh nej det er sgu da MCEinar).

Om igen, Her forleden dag da jeg var på vej hjem fra min heltemodige tjans som lønsslave i sultens slavehær og netop havde indsat mig selv og min Isnob i et offentlig transportmiddel, bemærker jeg at der ligger noget ved siden af mig på sædet.

Det viser sig at være en pakke med cigaretter, 10 stks for at være nøjagtig. Ti stykker Prince 100 i hardbox (som vi lærte at sige på tanken tilbage fra dengang vi var mindre). Min første tanke var ”Hvem kender jeg der ryger?” Den liste er ufattelig kort og jeg er ikke sikker på at de gad arve en halv pakke smøger fundet i den offentlige transport.

Men problemet løste sig selv, for der hvor jeg skulle af stod der en hjemløs mand og solgte ”Hus Forbi” Jeg synes det er sjovt at se HVOR mange steder folk kan kigge hen når en hjemløs ønsker dem en god dag selv om de ikke købte hans avis. Jeg kunne se på manden af han frøs og at hans næse løb, jeg gik hen til ham og gav ham de ti cancerpinde. Hans øjne lyste op af ægte glæde og han fremstammede ”Tusind tak!”. Jeg følte mig glad og tilfreds ved tanken om at jeg havde glædet et andet menneske.

MEN!!!

Her er det jo at det slår mig hvor grusom jeg har været, for jeg har jo afkortet den stakkels hjemløse mands liv med 30 minutter!!! 3 minutter per ligkistesøm x ti stks = 30 minutter af hans dyrebare liv flået ud af hans konto med levetid!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg syntes du gjorde en stor ting. Han kunne bruge dem!

Jeg er enig med dig i, at det er sjovt at se hvor mange steder folk kan kigge hen, når de er i selskab med en Hus Forbi sælger. Personlig køber jeg Hus Forbi når jeg har mulighed for det (og ikke flere eksemplarer af samme nummer).

Benny sagde ...

Jeg syntes også du har gjort en god gerning...
Køber selvfølgelig også bladet når jeg er i Hovedstaden

Uden Relevans sagde ...

Ruprect: Jeg køber ikke deres blad, men jeg svarer dem i det mindste når de taler til mig.

Benny: Har i ingen hjemløse i din by?

Benny sagde ...

Det tror jeg faktisk ikke.
Vi har ihvertfald ikke deres blad, til gengæld køber jeg gerne et par stykker af samme nummer i København, sæføli hos forskellige sælgere.
:o)

Uden Relevans sagde ...

I må godt få et par tusinde af vores hjemløse :o)

Anonym sagde ...

Nogle mennesker lider af berøringsangst når det kommer til hjemløse.
Jeg har aldrig købt bladet for de gange jeg har læst det, har det været død kedeligt. Men det mindste man kan gøre når nogen ønsker en en god dag, er at smile og sige 'i lige måde'. Alt andet er sgu for uhøfligt.

Uden Relevans sagde ...

Deres blad er røvssygt faktisk...

Plante: Ja du gør da dit for at afkorte :o)

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

Send en kommentar