google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar finder ordene - taler om matador – Uden Relevans

12. nov. 2006

Morfar finder ordene - taler om matador

Ja matador er tilbage, jeg snakker ikke om TV-serien fra 70érne men om spillet.

Det har fået en større ansigtsløftning, samme størrelse som Jarl Friis Mikkelsen/Wacko Jacko, med andre ord kæmpe/monumental! Nu hedder det Monopoly i stedet. Pengene er væk og er erstattet af et elektronisk kort man skal køre igennem bankens terminal, så nu er det slut med at rage penge til sig når man er bank.

De gode gamle biler er væk, nu styrer man en rulleskøjte, en burger og fire andre figurer i stedet for de gode gamle biler en detalje jeg ikke bryder mig om.

Priserne har også fået et pep, ”Modtag 2M for at passere start” rederierne er væk så vidt jeg kunne se, i stedet kan man køre med metro.

Efter en samtale med Prinsessen hvorunder hun afslørede at hun altid fik røv i matador på et kvarter blev det besluttet at jeg ikke gider købe det nye spil til den ansigtsløftede pris på 399 kr.

7 kommentarer:

Jegmig sagde ...

Hey! Det var en hemmelighed. Du kan vente dig!

Anonym sagde ...

Godt man stadig har det gamle, tilbage fra dengang, hvor der var 1-krone sedler og den højeste seddel vist nok var på 500, det var mange penge dengang...

Anonym sagde ...

Er sikker på, at jeg til enhver tid også vil foretrække retro stilen af matador - men jeg kunne da godt tænke mig at se og prøve at spille det nye. Bare en enkel gang for at konstatere, at det gamle ikke var i stykker!

Anonym sagde ...

hmm.. troldene vil sikkert elske den hippe udgave ligeså meget som de elsker det gamle... Men personligt kan jeg ikke lide når folk forstyrrer min virkelighedsopfattelse! Matador er nu en gang matador.. det er det der nymodens pjat ikke! ;)

(det samme gælder i øvrigt matador i tv - man kan da ikke lave en ny opsættelse udenfor tv - og så med Tommy Kenter som Oluf Larsen...)

Hold fingrene fra mit matador!!

Uden Relevans sagde ...

Signe: Godt brølt! :o).

Heidi: Ja du har ret.

Daniel: eh hvor gammel er du lige? :o).

Ulla: Hvad kan jeg vente mig?? kys? gaver? pandekager? :o).

Anonym sagde ...

Hehe, gammel nok til at have en far, der er gammel nok til at han kan have købt den gode gamle version af spillet i sin tid :o)

Uden Relevans sagde ...

:o)

Send en kommentar