google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar i intergalaktisk sokkedrama! – Uden Relevans

10. nov. 2006

Morfar i intergalaktisk sokkedrama!

! Jeg havde netop aggressivt krammet et stykke hvidt sengetøj ind i vaskemaskinen, da en nagende mistanke bredte sig, ”mon ikke jeg lige burde tjekke for sorte sokker?”.

Ganske rigtigt der lå en og forsøgte at gemme sig inde i dynebetrækket og det er IKKE min sok!

NU endelig! formåede jeg med voldsom snilde at indfange den satan! Beviset er lige her! Jeg har ofte rablet om tilstedeværelsen af sorte venstrefodssokker der lever i et multidimensionelt parallelunivers kun med det ene formål at dukke op i din vaskemaskine med samme pålidelighed som at Dansk Fjolseparti kvajer sig hvert år i valgkampen.

Her er det endelig bevis! nu skal vi bare have afhørt den så vi kan fange lederen.

Altså enten existerer de eller også er jeg skyldig i soknapning og hvis det er tilfældet vil jeg gerne undskylde overfor kæresten, du får den på fredag skat! (altså sokken høhø).

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvordan vil du egentlig forklare det, når det viser sig at det ikke er hendes sok?

Anonym sagde ...

Hm, det burde være ret nemt at slå fast om sokken tilhører din kæreste. For den ser ud til at passe en person med klumpfod...
Hvordan så hendes fødder ud sidst du tjekkede?

Anonym sagde ...

Alt det der er jo fuldstændigt ligegyldigt. Det virkeligt vigtige her må helt klart være: Hvordan identificerer man en venstresok, og hvorledes adskiller den sig markant fra en højresok?

Uden Relevans sagde ...

Så ville jeg springe ud foran et godstog ved Rødovre Station :o).

Uden Relevans sagde ...

And, det er sgu da meget nemt, det er nemlig et kendt faktum at det KUN er venstresokker der forsvinder i vaskemaskiner.

Uden Relevans sagde ...

EVA: Hehe billedet er en babysok fra indernedded, jeg kan tage et billede af den anden i morgen :O)

Anonym sagde ...

Morfar, bør jeg gør Red Barnet opmærksom på det her? En BABYsok?!! Du er et stakkels, sygt menneske, som bør søge hjælp hurtigst muligt, før dine afvigende tanker tager magten over dig.
Og tak, men nej tak: Én babysok er rigeligt! Føj da!

PS. Just kidding :-)

Jegmig sagde ...

Der var du heldig. Jeg skulle lige til at skrive at det der bestemt ikke er min sok. :D

Uden Relevans sagde ...

Jeg sender dig fluks et billede af den savnede genstand :o).

Send en kommentar