google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); On a roll part II – Uden Relevans

28. okt. 2005

On a roll part II

Hmm åndssvage Blogger.com der ikke vil have mit billede.... :D Jeg vidste noget måtte gå galt. Jeg har netop talt med VVS-Trold Søren, han er på! og han taget sin makker med! så nu er VVS-afdelingen sorted, men i mellemtiden har min elektriker meldt pas....Sheeesh altså hvornår får man nogle håndværkere man kan stole på?? Er iøvrigt blevet overtalt til at få håndklædevarmer på baderen...hva ka det koste?? :-).

Som nogle måske ved samler jeg på "Sex Pistols" Vinyl, ( ja børn det var noget man brugte tilbage i 80érne og før det). Her forleden dag så jeg et franske førstetryk, som udmærker sig ved at være rosa med "Submission" påtrykt coveret på forsiden! (kendere vil her vide at US-versionen også er rosa, men uden "submission" tryk). Der slap 1.000 af dem ud før Virgin fik stoppet dem, jeg bød på en i mandags den stoppede på 110£ (1.200 kr.) onsdag var der så en mere! første gang man ser den i 1½ år og så er der bunker af den! den onsdag sluttede i 69£ små 750 kroner. Idag sitter jeg foran skærmen med søvn i øjnene og klør mig selv dovent i skridtet, (too much info) :). Da jeg nær bliver kvalt i kaffen... EN mere!!! og med "køb mig nu"-option. Så den måtte jeg jo eje. Og prisen? 16£ 170 kroner. Muahhahhahaha...
Det fede er jo så, at "submission SLET IKKE ER PÅ PLADEN! hehehe.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Suzy Q sagde ...

Det er så lækkert når Morfar får sin Vinyl - så er det på med strik-cardiganen med læier-lap på albuen, og over i øreklap-lænestolen og lytte til grammofonen.

Muaaahahahahaha

Suzy

Uden Relevans sagde ...

Suzy du har ret, men jeg mangler mit halstørklæde som Otto spiste, indtil da må jeg klare mig med min pullover, min pjækkert og et halvt stykke med sylte.

Anonym sagde ...

"og denne her [sættter begejstret en anden LP på] er samme koncertoptagelse [kammer over af begejstring] men her er der ikke nogen bas på, Sid Vicious var nemlig gået i gulvet hele koncerten, [ser voldsomt stolt ud] så det bas-spor der ligger på den anden [vifter febrilsk med lange arme og coveret fra den LP, han lige har taget af], er bare et de har lagt på bagefter [ligner en mand der forventer et stort bifald for demonstrationen] - Er det ikke vildt?"

(Jeg citerer frit efter hukommelsen - og kan så konkludere at selv om det vel er 15 år siden, så er der nogen ting, der ikke ændrer sig. Og godt det samme.)

Send en kommentar