google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Jeg kan ikke finde på en overskrift! – Uden Relevans

2. okt. 2005

Jeg kan ikke finde på en overskrift!

Hvad har han så på hjerte idag? Jeg er glad for at se at min fodbold-debat har udmøntet sig i 32 kommentarer, at Suzy Q er kommet på blogbot ved hjælp af samme, og at min gamle pudekamps-modstander Q er kommet ud af busken som sniglæser og blogger!

I dag spiller Liverpool så mod the blues igen, og sidst blev vi snydt for et klokkeklart straffe, og HSV fik to forærende hvor der var mindre straffespark...

Som Bill Shankly sagde det: "Fodbold er ikke et spørgsmål om liv og død, Det er MEGET vigtigere end det."

Oles Salgsblog er virkelig, for nu er der kommet kode på, hvilket på en måde er ufatteligt deprimerende, da jeg aldrig får den UFO-hat og næsehornssnogen Otto skal vælge om han vil bo hos mig eller Grith.

Jeg ville også have skrevet en vred rant omkring søndagsåbent, men vil nøjes med at konstatere at "the man" er en grådig bastard og at det er så overflødigt!

7 kommentarer:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Mie sagde ...

Kære Gud.
Lad det være en mild sportssøndag, hvor smerten af nederlaget vil ramme min næste fremfor mig selv. Giv ham de velfortjente tæsk og led ham endelig i fristelse.
Amen!

Grith sagde ...

Vi kan da godt sige at du er weekendfar?:-) Otto har nemlig allerede fundet sig godt tilpas her hos mig sammen med mine to hunde, ja sågar eget værelse har han fået:-)

Anonym sagde ...

Men det er bare surt at der også er kode på kopirummet så, for vi var altså nogle der efterhånden havde lært hinanden ret godt at kende derinde!

Uden Relevans sagde ...

Skal jeg have Otto hver weekend?? NEderlaget... DONT mention the war..

Anonym sagde ...

Jeg syntes altså også det er for dååååårligt at vi ikke længere må komme i kopirummet.
Tilgengæld så syntes jeg Otto fyldte for meget derinde.
Men nu er det hele slut, ikke mere kopirum, ikke mere Otto, SNØFT!
Jeg er sikker på jeg aldrig ville få UFOhatten alligevel, jeg har endnu ikke kunne lukke en kunde og forstår stadig ikke hvordan man gør. Jeg lærer det nok heller aldrig nu jeg ikke længere kan komme i kopirummet og lære nye tricks.

Uden Relevans sagde ...

ehehhehehehee

Send en kommentar