google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); En smartass taler ud. – Uden Relevans

6. okt. 2005

En smartass taler ud.

På min arbejdsplads har jeg fået at vide at "nogen" synes jeg er en smartass, som sædvanlig er der ingen der vil stå ved deres udtalelser, men det er vel bare sådan med sladder.

Grunden til at jeg betragtes som en smartass skal findes i at jeg godt kan lide at klæde mig pænt når jeg har fri, og derfor også til diverse arrangementer med firmaet.

Ja jeg er vel lidt forfængelig og ja jeg går op i hvad jeg har på. Vi behøver vel ikke allesammen rende rundt i formløse Bilkajeans med tegnebogen i baglommen, nøglerne i karabinhagen og tennissokkerne solidt plantet i træskoene?

Og det er ikke fordi jeg går i Armani eller Prada, det meste af mit kluns er Matinique, og meget af det købt på deres Lagersalg på Raffinaderivej, jeg er en shopaholic og loppemarkedsroder, men det er en anden historie for nu at citere Ulla.

9 kommentarer:

Grith sagde ...

Hatten af for dig fordi du netop går op i hvordan du ser ud:-) Det synes jeg er vildt fedt. Det er der sandelig MANGE mænd der kunne lære noget af.
Og de der nisser der har stemplet dig som en smartass - helt ærligt, det er så nemt at regne ud at de i virkeligheden er dødmisundelige!
En smartass er en blærerøv og en luftkaptajn, og det håber jeg ikke du er:-)

Lene sagde ...

Ja, jeg holder med Grith! De er dødmisundelige. Så bliv for guds skyld ved med at se ordentlig og velklædt ud. Det holder!

PS: Den med karabinhagerne havde jeg selv glemt i dagens post. Dem med karabinhagerne har også nogle gange sådan et hylster til mobilen siddende i bæltet. Og deres mobil er typisk en havne-walkie på 1500 gr. :-)

Uden Relevans sagde ...

mobil i bæltet...argghgh altid en Ericsson model 628 fra 89...

Lene sagde ...

hehehe, ja lige præcis:-)

Anonym sagde ...

Jeg ved godt hvem der har kaldt dig det! Det er garanteret hende der den onde, som vi snakkede om for et par dage siden - du ved, hvem jeg mener! Hende som også var efter mig!! Det ku lige ligne hende! Du skal ikke finde dig i noget!

Anonym sagde ...

Helt enig... Man skal ikke finde sig i en skid om man så har hanekam eller jakkesæt (HE HE)
PS. Du er blevet blogrollet, så dér!

Anonym sagde ...

Take no crap, from no one. Det kan kun være positivt, at der er nogle mænd, der tænker over hvad de jokker rundt i. At man så ikke skalk overskride grænsen, over til det metro-sexuelle look, der er en helt anden historie ( længe leve Ulla....!)

Suzy Q sagde ...

Jeg skærer bare igennem her og siger, at smartass er et POSITIVT ord. For mig betyder det at vi her har at gøre med et menneske, der ikke bruger al sin energi på at smelte ind i den grå usynlige masse, og være som alle andre.

Det kan jeg godt lide.

Hvis nogen har kaldt dig en smartass, så betyder det at du har udvist personlighed, og det er der mange med danskere i bittesmå sko der pr instinkt reagerer imod.

De kan rende og hoppe og tage et horisont-udviddelseskursus - NU.

Og hey: Sku du ikke ud og gi' den gas i aften? Håber du hiver din bedste smartass ud af garderoben og ta'r den på.

:) Suzy

Mie sagde ...

nåja - det er vel bedre end dumass, eller hur??

Det er bare fordi du er bedre til at lukke kunder og stå sammen alene... eller...alene sammen...ææhh....

DOH!

:o)

Send en kommentar