google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Den store Blogger aften. – Uden Relevans

9. okt. 2005

Den store Blogger aften.

Et kort kort referat. Det startede alsammen med at en af mine venner blev forsinket og dermed forsinkede mig, men jeg kom afsted. Vi mødtes foran "something something Thai" restaurant og gik straks til 7-11 for at tanke tyggegummi. Vi var fire, Sille jeg og to af hendes venner. Vi lagde stærkt ud met et par fadbamser på McGraths, hvorefter vi bevægede os hen til Krudttønden undervejs sad Sille og tog noter omkring lækkerhedsfaktoren på alt. En tre øl senere på Krudttønden gik det første band på, og de var ganske fine, ikke ligefrem mainstream rock, men gode sange og spøjse kompositioner, bare lidt synd at trommeslageren først foldede sig ud i extranummeret. vi fik flere øl og det var temmelig hyggeligt, band to gik på og jeg måtte her erklære forsangerindens lækkerhedsfaktor til at være ud over skalaen. hun sang godt og deres numre var generelt gode.

Efter at band to havde spillet færdig, (nøj han havde fedtet hår den keyboardspiller), begyndte de ansatte at tænde lyset og rydde bordene væk, men den slags skal ikke ødelægge en god fest, så vi lod som om vi var en del af bandet og hang ud, mens der blev kysset lidt på dørmanden og truffet førerbeslutninger om hvor vi så skulle hen.

Her begynder tingene så at forsvinde i en tåge, men det endte med at vi skulle på Stengade, men nu skulle jeg jo op 05.20 næste morgen og det begyndte at dæmre for mig at der nok ikke kunne være 9 voksne mennesker i en volvo, jeg råbte et farvel Sille, der nok er druknet i larmen og begyndte at orientere mig mod Østerbrogade og fandt en taxa hjem...

Næste gang holder vi en fest her i Handest på min bopæl, jeg får installeret en stripperstang og så er allebloggere velkomne.

9 kommentarer:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Tak for en spuer duper skøn aften...Morfar!!
P.S Not bad - not bad at all :-)

Grith sagde ...

Lyder sgu´som om man skulle have været med:-)
Det lyder super det her med fest hos dig i Valby, så er det nu jeg bliver lidt ærgelig over at jeg lige er flyttet fra Lyshøjgårdsvej - hvor bor du i Valby? Skøn bydel, men alt alt for dyre i huspriser, derfor måtte vi forføje os til Brøndby hvor vi har været så heldige at få et skønt hus med dejlig gammel have, beliggende på en 1030 kvadratmeter stor grund - så byttet er ikke helt ringe:-)

Anonym sagde ...

jeg kommer, hvis det er Morfar der skal strippe.

Uden Relevans sagde ...

Vi skal alle strippe! vi er jo bloggere :).

Grith: Den del af Valby der ligger op mod Damhussøen.

Grith sagde ...

Morfar nu er jeg altså lidt blank...det er sgu´da Hvidovre, Rødovre og Frederiksberg der ligger op i mod dammeren....er det Vigerslev du mener?

Uden Relevans sagde ...

Der ligger også et hjørne af Valby op mod søen, og der bor jeg :)cirkus 5 minutters gang fra søen.

Grith sagde ...

Så er jeg med:-)
Og hvornår holder du så den fest jeg og bedstevennen skal komme og deltage i:-)? November engang?

Uden Relevans sagde ...

we shall see :)

Send en kommentar