google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Hella Joof jeg har fået NOK af dig! – Uden Relevans

18. okt. 2005

Hella Joof jeg har fået NOK af dig!

Nuff said! Jeg gider ikke elaborere, men blot konstatere at det er en stks Ikke-neger jeg har fået nok af. Kvakand antydede at det måske var Søren Faulis skyld, med de LORTEreklamer han laver, og ja ham kan jeg ikke lige døje heller. Søren Fauli: Det hedder ikke Jernridderkorset, det hedder jernkorsets ridderkors, og vil du ikke nok stoppe med at gøre hele vor nation til grin med dine lamme reklamer??? PLEASE??

Mens jeg er igang med gyllespanden.

Letland fordi de ikke kan arrangere ishockey VM på en ordentlig måde, billetpriserne er 3-dobblet og de har KUN A-kategori billetter tilbage på hjemmesiden der er lavet på russisk...vi HAR hotel vi HAr fly vi skal bare have de skide billetter ARRGH!
Mine håndværkere, de kære små impotente, imbecile, individer er ikke dukket op. Til overflod skal jeg på arbejde: Det sene eftermiddagsskift til klokken 23.15.... Jeg har ikke været til den opklarende samtale med chef 4 endnu...ARGGH!

For nu at citere homer Simpson: If you don't like your job you don't strike. You just go in every day and do it really half-assed. That's the American way.

Jeg har dog et lyspunkt, eller to Det ene får i ikke at vide :). Og det andet er at jeg skal til den hemmelige bloggerloges drukaften version 2. Eller drukaften, det ender det med, det kan jeg næsten garantere :).

6 kommentarer:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Heheh..vidste ikke du skulle med også... Gadvide hvem af de gamle de har inviteret??
Drukaften...tjaa..jeg er åben, jeg har jo børnfri i den uge - så alt kan lade sig gøre. Saxons på ondsdage plejer at være meget godt..

Anonym sagde ...

hov ja lige et d for meget der...høhø...er sikker på det ikke bliver en ond dag!!

Uden Relevans sagde ...

Det er noget med fri fadbamse i en time er det ikk ? Saxons?

Anonym sagde ...

Hahah...nej det tror jeg nok ikke lige du skal regne med... Men selvskabet kan der ikke sættes en finger på..

Mie sagde ...

Dén går ikk', mester - hvis der er lyspunkter, så skal de ud i lyset. Hvert og ét...

Tror jeg...

M

Send en kommentar