google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Post en post om post – Uden Relevans

14. okt. 2005

Post en post om post

Jeg vil hermed udgyde galde over mastodonten, den ufølsomme gigant, "the man" forklædt som vores allesammens "Postmand Per" Nemlig Postdanmark, hvis primære funktion synes at være at skabe par ( jævnfør deres julefrokoster), og genere os stakkels almindelige borgere, der stadig lever i illusionen om at Postvæsenet er et serviceorgan.

Mit lokale posthus er lukket, fordi en psykisk syg kriminel mand af anden herkomst end dansk, som det jo hedder i vore dage, røvede det... ja og?? Så skal det lukke?? Fordi en eller anden galning tror han er Ronnie Biggs?

Dette har medført at nærmeste posthus nu ligger 2 km væk istedet for 150 meter. Nu har Postdanmark så åbenbart ikke opdaget at de selv har lukket mit posthus, så da jeg kom ned til det andet posthus halsende ind ad døren 5 minutter i lukketid, ( og jeg hader selv idiot-kunder der skal købe tusind ting efter lukketid). er der to til at ekspedere og 21 ja ENOGTYVE mennesker i kø før mig...

Far er ikke skuffet, far er ikke vred, far er PISSESUR!!!

Men årsagen til at jeg skulle derned var at far har solgt en plade i sin internetshop :D

Desperate Measures woho!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
LaQuack sagde ...

Skal du ikke være ked af. Her, hvor jeg kommer fra, har de lukket posthuset og lavet en afdeling i lokalbutikken i stedet. Der står en kvinde. Hun kan smile. Det er ca. alt hvad hun kan, tilgengæld er hun god til det.

Lene sagde ...

Men altså La Quackk, der er altid et eller andet man er god til:-) Man skal bare finde ud af hvad det er:-)

LaQuack sagde ...

ja, men det er jo også det, hun er så god til. På så mange forskellige måder. Smile undskyldende. Forvirret. Imødekommende. Blankt. Nervøst. Stresset.
Hun kan så tilgengæld ikke ekspidere - men et smil, det er der til hver en lejlighed..

LaQuack sagde ...

Ekspedere. Nu har jeg så været stavespade hos 4 forskellige bloggere. Godt så.

Uden Relevans sagde ...

Vi samler ind i UFO-hatten til et stavekursus :D

Send en kommentar