google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Wikileaks Julian Assange nøgen, eller det der – Uden Relevans

7. dec. 2010

Wikileaks Julian Assange nøgen, eller det der

Paypal der er en stor grisk corporation ejet af Ebay, har lukket Wikileaks paypalkonto.

Uhm men hvad rager det mig? Spørger du og hoster ned i din klejne, jo ser du! Samme firma accepterer betalinger fra White Pride butikker, Aryan Nation har en konto, ja Ku Klux Klan har en Paypalkonto, alle disse mennesker er mere eller mindre beviseligt involveret i at sprede had og racisme.

Wikileaks står som formidler af dokumenter der er blevet afleveret til dem, det svarer til at DU modtager et hemmeligt dokument og sender det til aviserne der bringer det, hvorefter du straffes som budbringeren.

Polemikken, sorry Politikken har direkte skrevet at Wikileaks har stjålet dokumenterne, hvilket er usandt de viderebringer bare den information whistleblowers har forsynet dem med.

USA og de andre regeringer må forstå at man ikke kan bekæmpe internettet på den måde, de taler selv om freedom of speech og prøver desperat at forhindre Wikileaks freedom of speech. Uanset hvad der sker med Wikileaks, vil informationen nå frem til offentligheden, det KAN ikke stoppes.

End of Rant.

8 kommentarer:

Uffe R. B. Andersen sagde ...

Sjovt nok er det de samme regeringer, der trækker overvågning ned over hovedet på dets fredelige borgere under devisen "Hvis I ikke har noget at skjule, så har I jo ikke noget at frygte", som nu er forfærdelig kede af at få deres diplomatiske kvajerier offentliggjort.

Eric sagde ...

Det er næppe et forsøg på at bekæmpe internettet. Det er snarere et forsøg på at chikanere mest muligt og statuere det eksempel, at hvis du generer os, gør vi alt for at forsure din tilværelse i flere inkarnationer - og hævn er bestemt ikke under vores værdighed.
Jeg aner ikke, om anklagerne for voldtægt har noget på sig, men tidspunktet for deres fremkomst kunne ikke være orkestreret bedre af nogen efterretningstjeneste.

Leoparddrengen sagde ...

Det er et gevaldigt stort og interessant problem, at ytringsfriheden på mange måder er blevet privatiseret - og vogtes (eller ikke vogtes) af institutioner som ike har tradition for at skulle beskytte den, som aviser og forlag elelrs har haft. Noget jeg har haft planer om at skrive indlæg om nogle dage - det handler bestemt ikke kun om WikiLeaks.

I det her tilfælde kan jeg godt forstå PayPal, for de risikerer at blive ramt umådeligt hårdt hvis de holder hånden over WikiLeaks, de ligger jo under for amerikansk lov (og T-ordet er jo allerede blevet råbt højt).

Visa og MasterCard har iøvrigt også lukket for hanen.

Anonym sagde ...

Hej Mr. President :-)

Jeg skriver her, fordi jeg synes du har en sjov og velskrevet blog.
Jeg vil derfor gerne tale med dig om udvikling af bloggen.
Du må meget gerne skrive til min mail, så kan vi tage den derfra.

mvh,
Anders.
anders.trust@goviral.com

Uden Relevans sagde ...

Ih jeg tror altså bare at du vil have at jeg skal bringe nogle af jeres videoer så i kan tjene spandevis af penge på mig og internetwebloggen.

Steen AA sagde ...

Jeg tror du har ret, Moffe. Anders kan lugte penge, ka' han.

Tina - omme i London sagde ...

Modtager du monstro Michael Moore's nyhedsbrev? Hvis ikke, saa proev. Du skal bare gaa ind paa hans webside og "join mailing list". Han stillede op med $20,000 kaution til Hr Assange!

Anonym sagde ...

Hejsa

Jeg har en idé til udviklingen af din blog. Hvis du er interesseret, kan du kontakte mig på troels.jensen(a)goviral.com.

Jeg nyder i hvert fald altid de bidende sarkastiske indlæg, og kunne sagtens forestille mig et samarbejde. Jeg har også set du indimellem kommenterer på andre af vores partneres indlæg :)

mvh Troels

Tilføj en kommentar