google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Hvor er det dejligt – Uden Relevans

16. dec. 2010

Hvor er det dejligt

Det er superrart at sidde her i petroleumslampens skær (yes really) og høre Pink Floyd imens snestormen raser derude.

Apropos raser så er miljømedisteren sur over at Ekstra Bladet har rodet i det kommunale skrald der har tilhørt hende, ja for ser du når du smider ting ud, så er det kommunens og ikke dine, du betaler kommunen for at hente det, derved overlader du også ejendomsretten over dit skrald til kommunen.

Nogle andre der også er sure er Københavns Polemik der i stil med regeringens lømmelpakke har arresteret folk for at gå på gaden på vej til en demonstration. Nu er jeg jo ikke liberal, men jeg troede at den PERSONLIGE FRIHED og Grundlovens paragraf 71 var liberale værdier? Det var nok før i tiden de værdier var liberale, nu lefler regeringen for DF for at at holde magten så længe som muligt.

Gode nyheder er der også! Jeg har fået et studierelateret job, tæt på mit domicil i Greve, så jeg kan nærmest cykle derned (as if that is ever gonna happen).

Andre gode nyheder Julian Assange vandt Time´s Person of the Year. Dog gav redaktøren prisen til en fra det der Fæcesbog fordi det mente han var mere politisk korrekt, (han har heller ikke hørt om ord som integritet ærlighed og retfærdighed).

Morfar out

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære Morfar

Jeg glædes hver gang, jeg ser, du har skrevet et nyt blogindlæg. Tak for dig i blogland.

Kh Aicha

fie flo sagde ...

Morfar News er de bedste news!

PS: lille bøn: erdusødligeatopdaterelinkettilflosdiner?

Uden Relevans sagde ...

Tak Aicha

Ja Flo! jeg kom bort fra det, tænkte på dig igår.

spunky sagde ...

Greve??? really??

Det Forkromede Overblik sagde ...

Men jeg synes det der skraldenoget er en værre gang spin. EB og KE kæmper om sympati for deres usympatiske handlinger det er en kamp om at undergå hinanden i uhyrligheder!
Hvad nu hvis EB ikke havde fundet noget? Havde deres indblanding så været OK? Kunne de så skrive "Vi har tjekket posen. Hun er ren!" Og så havde det været OK? Det er vel kun pga. batterierne og pæren, at de har en sag? Til gengæld er det ret belastende for KE!
Hvad hvis de nu havde fundet et kærestebrev fra en elsker? Eller en positiv graviditetsprøve, eller beriget uran? De kunne havde fundet stof til en helt anden historie end KE's hykleri, og er det så OK? Jeg har svært ved at afgøre hvad jeg mener, men et Danmark uden en borgerlig regering og et Ekstra Blad ville jeg ikke sige nej til!

Det Forkromede Overblik sagde ...

Og ja... Greve? Really???!

Lupo sagde ...

Men morfar, er du ikke kommet af med bilen?

Uden Relevans sagde ...

Min bil er desværre offer for defekte bremser så den skal laves for 10.000 kroner, penge jeg ikke har.

Så den må dø.

I det mindste får jeg 1000 kroner for liget.

Send en kommentar