google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Gratis ting, oh boy free stuff! – Uden Relevans

10. dec. 2010

Gratis ting, oh boy free stuff!

Nu er jeg jo nok det man normalt ville betegne som en kysnisk hustler når det kommer til gratis ting, derfor var det med stor glæde at jeg kunne konstatere at endnu et idiotisk firma er faldet i fælden.

Jeg taler selvfølgelig om Onfone, med photoshoppede Lars Bom i spidsen, der i øjeblikket desperat prøver at hverve dig som kunde ved at give dig en CD, altså betinge en gave (en gratis ting er en gave) med et køb af et abonnement. Dog siger købeloven at det er ulovligt at betinge gaver med køb, DET vil sige at skriver du til Onfones kundeserviceog fortæller dem at du gerne vil have gaven, så er de forpligtet til at sende dig den CD, de reklamerer med uden at du skal købe noget.

Normalt laver jeg selv det stunt og holder kæft med det, dog synes jeg lige præcis at Onfone er så irriterende at jeg gerne vil dele denne fidus med jer.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

ØØHHHH, jeg tror ikke det står i købeloven, men i markedsføringsloven, og har efter min opfattelse været lovlig siden 2007. Det står i paragraf 9.

But correct me if i`m wrong

Uden Relevans sagde ...

Ja det er korrekt at det er markedsføringsloven, yderligere kan de forlange at du betaler portoen, det er dog stadig en gratis ting, du kun betaler porto for.

Cecilie L. sagde ...

Man kan også få cd'en i 7/11 med en drikkevare, så måske er det det samme der :)

Anonym sagde ...

Det er fuldt ud lovligt, det med at give en gave med et køb, loven om tilgift blev ophævet i 2007. Nu er det kun konkurrencer, der ikke må være betinget af et køb. Hvis det ikke forholder sig sådan, så tolker jeg åbenbart loven forkert

Uden Relevans sagde ...

Måske? Jeg har for nyligt fået tre måneders gratis internet fordi de skrev at det kunne man få ved at signe op nu. (altså købe en vare og få en gave).

Anne Lotte sagde ...

Hvor står det med cd'en? Har været inde på deres hjemmeside, og der står ikke noget?

Uden Relevans sagde ...

Det har stået på de reklamer der har været på avisernes forsider gratisaviserne

Anonym sagde ...

Hey,vil lige høre om du har modtaget en cd fra Lars Bom?

Send en kommentar