google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Advarsel! Morfar anmelder Oslobåden! – Uden Relevans

14. dec. 2010

Advarsel! Morfar anmelder Oslobåden!

Forestil dig at du er på en hyggelig bar, stemningen er hyggelig, der er pænt, god musik, alt er rart, der er peanuts der ikke lugter af tis, kort sagt du er i "The comfort zone".Gratis Cristalchampagne skænkes med venlig hånd osv osv osv

Opildnet af den gode Cristalchampagne går du ud for at lade vandet, da tre læderklædte tyskere brutalt griber fat i dig og tvinger dig igennem sexuelle eskapader så vilde at Villa Salo virker som en lejrskole for afmagrede børn.

Det er kort fortalt den følelse man står tilbage med når man finder ud af at, det billigste sted man kan få foder, ja der koster den billigste ret der ikke er Salatbaren (109 kroner) hvor man for øvrigt skal gå skammens gang igennem det fine steakhouse for at hente sin lortesalat, ja næstbilligste ret er chili con carne til 129 spir.

Der er hele otte borde i den "Cafe" hvor man kan sidde på plasticstole og indtage den dyre foder, der er en hel (Countém EN) tjener til de otte borde, der har udsigt til steakhouset hvor billigste bøf står i 285 kroner, dyreste 390. De otte borde betyder at andre folk nærmest står på vagt for at overtage ens bord når man er færdig med at spise.

Retfærdigvis skal det siges at der også er en baresso med 38kroners chai te og sandwiches (de der ciabattaboller man kan få for 15 kroner i 700 grams poser) til 45 kroner.

Gourmetrestaurant? Jamen en sådan er der også, jeg så ikke lige priserne, men de ligger lidt i navnet ing?

Man kan også vælge deres bistro to retter for 299 eller buffetrestauranten med julebuffet for 315 kroner per næb, ja det er naturligvis uden drikkevarer, en øl koster kun 54 kroner.

Jeg kan sige at nu har jeg prøvet det, så ehm lad os få lidt Nirvana at slutte af på.

6 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Jo, men i forhold til norske priser er det stadig billigt...

(Jeg syntes godtnok det var begrænset sjovt da jeg var afsted med ungerne sidste år, og den ældste ville have cheeseburger til aften. I den tro at det var noget svarende til McDonalds eller Burger King, selvom jeg sagde det altså var noget lidt andet & større. Og han tog ca 3 bidder af den burger til jeg ved ikke hvor mange kroner han fik. Men bortset fra det var det en god tur. Og billetterne var billige. Men mit kort var spærret da jeg kom hjem, på grund af usædvanligt højt forbrug, tror jeg.)

Uden Relevans sagde ...

159 kroner for en cheeseburger :)

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det er immervæk en slat.

Steen AA sagde ...

Vi må glæde os over, at Hækkerup gav olien til nordmændene, så vi slap for sådanne ågerpriser.

Uden Relevans sagde ...

Steen, var det ikke kun en myte?

Steen AA sagde ...

Noget ku' tyde på det.

Send en kommentar