google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Opsamling uden store yvere – Uden Relevans

30. nov. 2010

Opsamling uden store yvere

Det lyder selvfedt at undskylde for sit fravær, så jeg vil lade være med at begynde på det, lad os blot konstatere at jeg har haft rigtigt travlt med at læse, skrive og prøve at suge til mig.

Nu er eksamensopgave nummer et ved at være i hus, det fungerer sådan at man skriver på den hele semestret og så bliver den enten godkendt eller forkastet til slut, undervejs modtager man vejledning, eller det var planen, lad os blot holde os til det, så sviner jeg ikke nogen til :), så afleverer man i januar og alle er glade.

In other news: Den anden dag på et af de der professionelle netværk hvor man jo helst skal have en profil så jeg en herre der præsenterede sig selv som Salgs Direktør av av av, mon ikke det er et enmandsfirma? Måske skulle han frekventere en ord bog (høhø).

In other other news: Flos Diner er blevet til Flosdiner.dk hvor den kære Olsen kommer med gode råd og opskrifter til en fedtfattig hverdag, super initiv (som man sagde i 80erne).

In other osv: Vi har fået en baby! Altså Den Kære Linda fra Blogsbjerg har født en lille knejt ved navn Anton, der nok er den sødeste baby i verden, men det vidste du sikkert allerede.

In oth.. yeah you get the general idea om et par timer har jeg fødselsdag, hvorfor nævner jeg det? Fordi jeg er en narcissistisk internetweblogger med behov for opmærxomhed og anerkendelse.

Jeg skriver snart noget sjovt, eller satirisk Promise!

11 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Hey, t'løk - endnu en skytte. Og så med føs da (<-- bemærk: 2 ord) første december! Nice.

(Jeg har iøvrigt også overvejet nogle gange at lave et ugentligt blogindlæg, hvor ugens begivenheder i blogland gennemgås. Lidt som du gør her. Måske man skulle lave en dedikeret blog til formålet? Blogland Magasinet eller lignende?)

fasterfis sagde ...

tillykke morfar! Hurra for helvede! Witwiu!
Og håber det kører med den der simrende på blusset opgave!
Og tak for update, selv om jeg kendte alle nyhederne..
Det er på en måde som at se Tv2lorry, det er nyheder kun for en bestemt del af befolkningen. ..Eh, sorry for en på mange måde lidt nederen sammenligning! Men det passer jo lidt.. ik?
Jeg bliver stadig mægtig glad, når min blogrulle fortæller mig at du har lavet en ny post, så jeg er åbenbart sådan en der godt kan lide at se den blågiske udgave af lorry..

Leoparddrengen sagde ...

Hey, der er da intet galt med Lorry?!

Flora sagde ...

HEY Morfar.

TILLYkke med fødselsdagen.
Håber du får en god en :-)

Det Forkromede Overblik sagde ...

Congrats!

fasterfis sagde ...

@leo.. Næh det er der faktisk ik'! Jeg er fra jylland, og der er lokal stationerne vildt nederen, men det er rigtigt, Lorry er faktisk meget bedre og man gider at se det! :) (Ergo:Godt morfar holder til på sjælland, i jylland havde han været lidt kedelig!!)

Helle sagde ...

Jeg bryder et princip for at tækkes dit narcissistiske behov for opmærksomhed og anerkendelse. Tillykke med fødselsdagen. Og så snakker vi ikke mere om det.

Steen AA sagde ...

Tillykke med dagen - havde selv i søndags - det var sjovt ikk', men vi skal længere ind.

Sandra Høj sagde ...

Tillykke med fødselsdagen, basse! Jeg håber at du bliver gennem-fejret, og får alt den opmærksomhed du fortjener. Plus kage. :-)

Uden Relevans sagde ...

Tusind tak for jeres hilsener de varmer.

Tina - omme i London sagde ...

Indtil da, saa oehhhh TELOEK! :)

Send en kommentar