google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Det er ikke mig, det er dig. – Uden Relevans

2. nov. 2010

Det er ikke mig, det er dig.

Det er ikke mig, det er dig. Jeg ser nogle andre. 

Kære (dumme?) studiekollegaer der ikke kommer til timerne, ikke læser og ikke gider engagere jer, jeg slår op! Ser i alt for længe har jeg tænkt over om i nu kan følge med? Om der er noget galt siden i ikke gider dukke op til mere end tre timer om ugen any given uge i semestret? Vi har fået lov at lave vore egne studiegrupper nu, så hasta la vista baby!

In other news. I dag var en af lektorerne på pottemagerskolen glad ved min indsats, jeg blev hevet frem foran en anden spanskrørssvinger som et godt eksempel da jeg havde tænkt ud af kassen og fundet to alternative løsninger på en udfordring jeg var blevet stillet.

In other other news, så er det dejligt at se ParabolPia skyde sig selv i foden ved at ville censurere det der internettet, Good Luck, Have Fun, som man siger nu om dage.

Det var det hele! Pas godt på jer selv og hinanden.

6 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Jamen i lige måde...Jeg forstår godt du "slår op", brug ikke mere krudt på de bavianer. MHT Pia K... så er det bare surt show!

fasterfis sagde ...

Wuhu, for at slå op med de død trælse studiebuddies!
Se du skal da slet ikke være i tvivl om du kan klare studierne! Du er jo allerede duksen! Fedt manner!

Michael Nielsen, fotograf sagde ...

Jeg håber ikke at Pia Kebab's internet filter rammer din blog!

Ida sagde ...

livet er for kort til mennesker der ikke gider!

spunky sagde ...

Det som Ida sagde!

og så får hende Pia sgu da svært ved at gennemfører sit forehavende ....

Etstykkemedlis sagde ...

yay for dig!!

se lige der hvor man er blevet lærerens kæledægge;)

Send en kommentar