google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Overspringshandling, thy name be internettet – Uden Relevans

26. nov. 2010

Overspringshandling, thy name be internettet

Jeg sad og bladrede absentmindedly i et speciale i går aftes, 289 sider om parakitters vilkår i Norges jungler, eller noget i den stil, der gik det op for mig at jeg egentlig ikke er typen der gider lave den slags.

Bevares, når jeg kommer i gang så går det stærkt, min testosteronpumpede aggressivitet pumper mig frem igennem projektet til det er færdigt, sidste opgave jeg lavede tog mig to en halv time, for mine fem sider.

Det er dog som om al kreativitet har forladt mig, det er sjovere at glo på twitter, se hvordan det går min, aj okay alles baby fra Blogsbjerg, liiige se den der Martin Hall video på youtube, læse at Roy Hodgson vil fyre Daniel Agger oh God why? osv osv osv.

En eller anden giv mig et los i røven.

8 kommentarer:

fasterfis sagde ...

hvis jeg havde steelcaps i mine allstars havde jeg taget dem på nu, hvor jeg losser så mega hårdt som jeg overhovedet kan! Ej, mester, sæt i gang, og det er nu!
Happy weekend og arbejde, du gamle, så tager jeg mig sgu også lige sammen, og holder op med at stene over din blog lige nu!

spunky sagde ...

"los" er det ikke en art kat???

Uden Relevans sagde ...

Tak FF.

Spunky jo og jeg er ikke kattemenneske.

Jeg har redefineret oplægget udvidet det og er nu i gang, lige efter rengøringsdamen skrider.

spunky sagde ...

jeg fik bare nogle sære vrangforestillinger med det eller den der "los"

Men SÆT I GANG ...BLEV DER SAGT!

Ps. burde i øvrigt selv sætte i gang, men det er en helt anden historie!

Uden Relevans sagde ...

SÆT I GANG SÆDVIFTER!

spunky sagde ...

Æv det er bare så tungt .... e-ref værdier, og energiberegninger..... Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbb..............

Maya sagde ...

Torsdag nat skrev jeg fire sider om jesu lignelser, jeg troede jeg skulle dø i processen, men det gjorde jeg ikke og så kan du sgu også godt. los, ulv, tiger whatevs. kom i sving

superheltemor sagde ...

Det lyder sgu også særdeles kedeligt!

Send en kommentar