google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Er du KLAR over hvem jeg er? – Uden Relevans

11. nov. 2010

Er du KLAR over hvem jeg er?

Funny story, en af mine venner var i det indre København her den anden dag for at se om han kunne støve lidt fjas op til hyggelig tidsfordriv, det viser sig at for at få en plads på den hersens bar, der ligger inde ved det islandske snart-fallitbo Magasin må han foretage indkøbet af en flaske fortyndet spiritus til overpris.

Vor helt betaler overprisen og bliver med sin wingman (Gå aldrig efter fjas alene) tildelt en ståplads, ved et bord, oppe ved baren, de står der og hygger sig med deres alkohol og måler fjasniveauet på etablissementet, da en slikhåret, anonym, populærmusiksanger, hvis far døde af druk, kommer hen til dem. Han siger: "Så må i godt flytte jer, i kan bare lade flasken stå". Helten og ven griner lidt af den hvidklædte mandsling, der kigger tilbage sådan lidt svajende i blik og ageren, de kan ikke genkende den fedthårede smørtenor! Irriteret ytrer popdværgen "Jamen er du KLAR over hvem jeg er?" Vor helt siger "Næe ikke rigtigt, men hvis du køber en flaske er der nok også et bord til dig, held og lykke". 
Herefter fortrækker den diminutive balladefrembringer sig generel retning udgangen og det var så det sidste man så til ham den aften.

Det sjove er så at uanset om min ven havde vidst hvem han var eller ej havde han ikke fået det hårdt tilkæmpede bord.

Det er nok en bedre historie fortalt live. Sorry.

11 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Nå...jeg synes nu historien er rigtig sjov alligevel...kunne så godt, uden at nævne navne, regne ud hvem popfidusen var...Han kan sgu købe sin sprut selv...ligesom søren Pind selv ku' købe sit tøj...Men sådan er der så meget!

Superskurk sagde ...

Hahahaha.....top god historie!

Anonym sagde ...

Hva' ska' vi med suck & hor når vi har et helt univers uden relevans?? ;o)
Lego.

Husmoder sagde ...

Jeg viste det! Han er sgu ikke så plyskanin-agtig som hans sange siger.

Det Forkromede Overblik sagde ...

Jeg tror også godt jeg ved hvem det er du har pakket ind der! Jodle Birge dit gamle genfærd!

Pigen sagde ...

Hæhæhæ :-D

Steen AA sagde ...

Kan man konkludere, at indre København ikke er det fede sted at gå ud?

fasterfis sagde ...

haaaahahahaaaa. Det er skisme en god historie, man behøvede slet ikke at være der selv!!! Åh gud jeg slog mig lige lidt på låret der!

Øglemor sagde ...

Haha - dét er sjovt! Jeg kan også godt gætte, hvem poptypen er. Og undrer mig egentlig ikke. Der MÅTTE stikke noget under med de irriterende sange, han udgiver...

spunky sagde ...

problemet er bare at København efterhånden flyder med den slags sølle skabninger ...
så som Dobbelt A siger : Kan man konkludere, at indre København ikke er det fede sted at gå ud?

M sagde ...

Hahaha, sikke en spade!!! Minder mig om en oplevelse min bror havde. Han var på noget smart café/bar-agtigt med sin ven og havde mødt to kvindfolk, som de var ved at charmere sig ind på...indtil en vis kendt dansk racerkører (lad os bare kalde ham Thorkild;o) kom hen til bordet og sagde til de to duller "Hva' så piger? Er I til fart og spænding?". Og på den måde fik han dem shanghaiet over til sit eget bord, hvor champagnen nok flød i en lidt større strøm end ved min brors bord!

Ååååh medsøstre altså tsk tsk tsk...

Send en kommentar