google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); You say tomato I say retardo! II – Uden Relevans

26. jun. 2010

You say tomato I say retardo! II

Forleden dag var jeg til noget komsammen med en af mine bekendte, der røg et par øllerter i halsen, eller flere faktisk en del, vi kommer til at tale om multimediecomputere og det faktum at hvis jeg skal have en maler til at male mit loft, en maler jeg kender vel at mærke, ja så koster det mig måske 175 spir i timen plus materialer at have ham rendende, jeg skal selv gøre rent hente sodavand til ham osv.

Hvis samme maler så ringer til mig en torsdag aften fordi jeg tilfældigvis engang har set en computer med åben harddisk "Hey ja det er Lillemor du, hun skal bruge sin PC til at læse til eksamen, kan du lave den? Det skal være inden lørdag klokken 8 hvor studiegruppen kommer"

Hvad ville han så sige hvis jeg sagde til ham, "Ah du vi har sgu travlt for tiden, jeg kan komme om tre uger, du kan få det for 200 spir i timen, sørg for rigeligt sodavand og pizzaer så kigger jeg på den".

Ah det er nok bare mig der er retardo der.

Giver du nogensinde noget til "husets PCwizard"??

8 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Hvis det er en relation hvor jeg ville betale ham for tjenester, er der da ingen tvivl om jeg ville forvente/kræve det samme den anden vej?!

Men må indrømme jeg ikke er i situation, hvor mange af mine venner kan gøre specielt meget for mig. Dog havde jeg i tidligere parforhold min gamle ven, bygningskonstruktøren & arkitekten, til at komme med forslag til potentiel badeværelse/køkkenløsning (som aldrig blev til noget). For det fik han en middag hos os med nogle bøffer & noget rødvin - ca niveauet jeg ville regne med, hvis jeg skulle redde hans harddisk, eller så'n.

Men altså - i hvad jeg kender er nørd-håndværk ikke mindre (og bestemt ikke mere) betalt end andre håndværk blandt venner - kender bare ikke mange andre håndværk blandt venner.

KirstenK sagde ...

Her i nordjylland hvor vi har "sort økonomi" (og trailere en masse) hedder det noget for noget: Altså, du redder lillemors harddisk, han maler loftet, uden at der er cool cash indblandet!

fasterfis sagde ...

Jeg kommer jo også fra det der jylland,nærmere Århus og jeg giver Kristen helt ret. Og hvis man ikke kan gived tjenester igen, så ville jeg da helt sikkert give noget andet, som fx middag, moneter eller en lækker gavesag.
Det troede jeg var almindeligt allesteder?
Men jeg kender godt det med at folk vil have tjenester, fx bare fordi jeg tilfældigvis har taget en længere uddannelse der specialisere mig i at udvikle sådan noget modetøj, tror folk gerne at jeg er helt vild med at lægge bukser op. Og det helt gratis. Nej nej, den går ikke fister!
Tag straks en slat penge for at rode med harddisken!

Ninapb sagde ...

Er så enig. Bytte-bytte eller med samme mønt (eller sådan noget).

Jeg lever stadig MEGA højt på at kunne bytte et oplæg til forretningsplan med montering af sommerdæk og justering af bremser.

Lupo sagde ...

Hørt, morfar!

Hihi... morfar reklamerer for kongeligt bryllup *W*

Anonym sagde ...

Jeg blander ikke penge og venner sammen.
Det skaber afstand, det er bytte bytte købmand.
Den ene tjeneste er den anden værd.

spunky sagde ...

Samme som Brainonfire...
Det gælder i øvrigt også familie.

og jeg stille selv gerne op, når noget skal klares af større eller mindre karakter... jeg er desværre så heldig at have skruet hænderne rigtigt på i mange tilfælde, men hvad ... de bliver glade og så bliver jeg de også! ;-)

Classic Copenhagen sagde ...

Ja, lige festligt nok at dine talenter skal stå gratis til rådighed, synes jeg. Når det nu er samme mand der tog sig timebetalt... Støtte herfra! :-) Sandra

Send en kommentar