google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Evige sandheder Part IV – Uden Relevans

14. jun. 2010

Evige sandheder Part IV

Hvor nåede vi efterhånden til? Kan der snart klemmes mere juice ud af den karton med gode råd? Har kurven ikke nået optimum peak? Vil det ikke blot blive en spiral lige lukt i Helvede herfra?

Nu får vi se, lad os starte med biler, bevæge os hen i mod altid populære Facebook og slutte med andre folks børn.

Vi nåede til nummer 16, det er selvfølgelig mit håb at de trofaste, kloge læsere vil bidrage med flere så vi når op på en 25 stykker eller flere.

Nummer 16 (the larch) Din bils momentum er uanset farten ALDRIG nok til at få den HELT hen til det røde lys i frigear, du skal altid give den lidt gas.

Nummer 17 Når du har givet gas på vej hen i mod et rødt lys kommer du ALTID til at give den for meget så du må bremse, Dont Worry lyset skifter alligevel først når du holder 100% stille.

Nummer 18 Antallet af ledige parkeringspladser på din vej/gade er ALTID en mindre en antallet af biler der kører rundt og leder efter en parkeringsplads i området at any given time.

Nummer 19 Hvis du er typen der kontrollerer hvor mange Facebookvenner du har dagligt og en dag konstaterer at der mangler en er chancen for at du kan huske hvem det er - samt at du NOGENSINDE finder ud af det, helt nøjagtigt i procent udregnet = 0.

Nummer 20 Det antal minutter du kan holde andre folks larmende børn ud er altid cirka 80% lavere end den givne antal minutter disse børn vil larme, er du i en situation hvor du ikke kan undslippe (Som et bryllup eller lignende) nedsættes halveres antallet af udholdne minutter igen med en faktor udregnet efter hvor mange andre folks børn der er til stede.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

#19: Det er derfor man har en liste over sine Facebook-venner så man kan se hvem det nederdrægtige svin af en backstabbing taber der har slettet en, er.

Det Forkromede Overblik sagde ...

Få en mofling, så du kan være med på holdet der generer andre med medbragte børn. Det er skide skægt!

Helle sagde ...

Kombi af 19+20: Hvis folks profilbilleder er af deres afkom, slet dem da omgående fra din fb-venneliste. Det kan kun berige dit liv.

Uden Relevans sagde ...

KF: Kun du har sådan en liste! :D

DFO: Ja god ide!

Helle: Nasty :D

Send en kommentar