google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); To all the girls I´ve loved before – Uden Relevans

3. jun. 2010

To all the girls I´ve loved before

Så er stemningen sgu sat, der er ikke et fruentimmer i verden der kan høre den sætning uden at blive fugtig i trussen, ikke på grund at Julio Iglesias, ham har alle for længst glemt og ingen aner faktisk om han stadig lever uden lige at frekventere wikipedia, næ nej nu er det bøssesønnen Enrique der vækker associationen.

Jaamen Ænrikæ er jo ikke bøsse! hoster du halvkvalt af forargelse, nårh nej det var Ricky Martin jo heller ikke før han sprang ud af skabet i fuldt flor med sin elsker i hånden, så nu må Enrique også op på hesten og springe ud.

Speaking of heste, så er det faktisk det farligste dyr i Danmark måske lige undtaget en vandrende pind med et hovede af svovl (for det er jo faktisk en tændstik) heste tegner sig for LANGT den største andel af uheld og ulykker med dyr involveret her i landet. Derfor er det kun rimeligt at vi får et forbud imod disse sataniske trækdyr, der jo alligevel er overflødige nu og kun egner sig som ingredienser på benmelsfabrikken.

På en anden fabrik tabte Statsmedisteren småkagerne da han råbte af oppositionen at den skulle sætte "hende fra de bageste rækker i Folketinget på plads" Her vil jeg gerne minde Lard Uløkke (ja lard er med vilje, det er et ordspil på at han er overvægtig) om at de bageste rækker i Folketinget OGSÅ er en del af det der "demokratiet", også selv om de er piger.

Jeg har engang kysset en pige, et medlem af Folketinget for mange mange år siden.

Hun var en af de girls I´ve loved before.

13 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Jette Gottlieb?

Etstykkemedlis sagde ...

Enig i den med hestene...

og hvem??

Husmoder sagde ...

Til gengæld er haren det sjoveste dyr. Måske var det dét de snakkede om på bageste række, nu hvor den er delvist fredet eller noget..

Marie sagde ...

Ja...du må sige hvem, Morfar. Hveeeeeeeem?!

Uden Relevans sagde ...

Tove Fergo? #shudder

Bibbi sagde ...

Det var garanteret Pia-tøsen....den tøjte....

Det Forkromede Overblik sagde ...

Pelle Voigt er ikke en pige, morfar!

Uden Relevans sagde ...

He looks like one!

Det Forkromede Overblik sagde ...

rødvinspatter, fedtet krøllet hår, kraftigt bentøj... Noget af en maskine

Marie sagde ...

Veeeeeent!! NU har jeg den! Jojo, for du taler altid om at du elsker alle de der høje, lange blondiner..sååååh, kan kun være Malou Aamund.

Blink én gang hvis jeg har gættet rigtigt.

Uden Relevans sagde ...

Hun er jo blå.

Bloggalicious sagde ...

Pernille Rosenkrantz-Theil? Jeg tror, I var et godt match :-)

Uden Relevans sagde ...

I dont kiss and tell :o)

Send en kommentar