google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Afstemning! – Uden Relevans

3. jan. 2010

Afstemning!

Det lader til at 2010 ligesom de sidste par år var det, skal være endnu et år plaget af fejl, guestimates og højreorienteret propaganda fra en ensidet presse med flagskibet Tv2 News aka den danske version af Fox News i lommen på laveste fællesnævner og Dvask Fjolseparti.

Undersøgelser viser at 20 procent af en gruppe adspurgte mener at tidligere kulturmedister Brian Mikkelsen, Holbæks stolthed, er en uduelig klaphat.

Her må helt klart være tale om en soleklar fejl eller manipulation, mon ikke 80% mener at han er en luddoven svagpisser? Jeg vil vædde på at jeg kan finde majoritet blandt nogle adspurgte hvorvidt KulturBrian er en imbecil slapsvans eller ej.

Derfor inviteres DU kære hvæser til at stemme i min nye smukke afstemning så vi kan få en fair meningstilkendegivelse af almuen.12 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Jeg stemte på en to'er. Men det er jo et svært spørgsmål at forholde sig til, udfra de givne muligheder.

Har selv lige været inde på emnet, iøvrigt.

Anonym sagde ...

Kulturkanon min bare r** siger jeg bare ....

Leoparddrengen sagde ...

@BrainOnFire:

Jamen dog - så har den jo ført noget godt med sig... ;)

Eric sagde ...

Jeg kan ikke finde "gensplejs" på listen...

Uffe R. B. Andersen sagde ...

Jeg synes der mangler en "Alle ovenstående"-valgmulighed. Alle med en blog har vel skrevet noget nedladende om "Barske Brian"? Og ellers må de til at komme i gang - vi har jo ytringsfrihed, ikke?

Zette sagde ...

Ved ikke om den gamle historie med, at han udtalte, at han godt kunne li opera - han havde set Phantom of the Opera flere gange, holder, men det er en god historie!

Anonym sagde ...

Leo ...
U wish ...

selected-scenes sagde ...

Han var pinlig som kulturminister, og som justitsminister er han en SKANDALE. Men i kampen om at hade Brian mest glemmer vi nu let følgende tågehorn: Jakob Axel Nielsen!

M sagde ...

Og han ligner Harry Potter - bare uden magi...

Uden Relevans sagde ...

Axel eller Brian?

Er der i det hele taget NOGEN der ved hvordan ham den Sundhedsminister der intet laver ser ud?

selected-scenes sagde ...

Jeps - fedladen og utroværdig (og usund). Vent bare, han laver en giga skandale en dag. Han nøjes ikke bare med at feje, han skovler ting ind under gulvtæppet med en gummiged, og han vil lyve om hvad som helst for at rede sin egen røv.
/Spåkonen

Uden Relevans sagde ...

Foreløbig har han intet bidraget med i sin tid i stolen.

KulturBrian? Ja han vil ikke blande sig i en pågående retssag (Broesagen) men han vil gerne blande sig i Greenpeace aktivisternes fængsling som også er en retssag to be...

Håbløs er et fattigt ord.

Send en kommentar