google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Hva skal vi med alle de kællinger? – Uden Relevans

13. okt. 2009

Hva skal vi med alle de kællinger?

Ja inden du får den lidt for brændte dybfrostkøbepizza galt i halsen (hvorfor bliver de der ananasser så varme IIIIHH!!!? overspringstænker du surt)må jeg lige med det samme fortælle at udtalelsen ikke er min.

Den kom fra en af de mange mere eller mindre retardere personager vi har ansat som mellemledere i vores kiosk. Anledningen var at jeg skarpt havde pointeret overfor ham at han vist skulle holde jobsamtale imorgen med et fruentimmer?

Han elaborerede med følgende ord, "Den her bitch har fire børn mand! jeg kan lige se det for mig, Mandag "Barn syg" Tirsdag Barn II syg, Onsdag Barn III syg, Torsdag Barn IV syg, Fredag er hun selv syg har har har".

Jeg grinede pligtskyldigst med imens jeg overvejede hvad jeg skal stille op med det her arbejde og den her arbejdsplads hvor jeg tydeligvis spilder mine kreative evner og langtsomt forsumper ned i et åndsmørke der får Alfred Rosenberg til at ligne Albert Einsten.

6 kommentarer:

Laura sagde ...

Så kom dog væk derfra!!
Allèz!
Inden du sælger ud af din integritet og nerve.

Kom,så tager vi til sydeuropa. Og åbner et lille,romantisk hotel.
Så kunne vi sidde udenfor på terassen,hver aften. Imellem store lerkrukker,fyldt med krydderurter.
Og nyde duften. Og cikadernes sang. Og skue udover pinjetræerne. Og olivenlunden. Og bælle iskold vino verde. Og beundre stjerner. Og blive enige om hvor pseudoagtigt det er,at være ussel lønslave i (kolde) lorte DK.

Kom..Tjep tjep..Vi mødes i lufthavnen om en time

; )

Leoparddrengen sagde ...

Ananas bliver især varme, hvis du smækker dem i en mikrobølgeovn.

Det er noget med de forskellige sukkerstoffer (glukose, fructose mv) der reagerer ekstra hårdt på mikrobølgerne, og så iøvrigt holder varmen længere.

Hvis du har prøvet med en frossen doughnut med syltetøj indvendig, varmer den i mikrobølgetingen, og tager en bid når overfladen virker tilpas vil du vide hvad jeg snakker om.

Lupo sagde ...

-og guacamole - og gazpacho - og pandekager!

Du ved godt: Ananas og tomater er sikre burnere. Og den der med syltetøj som Leo-drengen siger. Aww

*w*

Zette sagde ...

Og grunden til, at bitchen hele tiden sandsynligvis har barn syg er vel, at hun er gift med sådan en idiot som mellemlederen, der aldrig gider tage sin tørn, fordi han er så satans vigtig på sit job?

wildskud sagde ...

Ja, for nogen ville det være den mest nærliggende forklaring......

selected-scenes sagde ...

Bare sig til morfar, så skriver vi en stribe anbefalinger, så DU kan blive mellemleder i koisken. Mellemlederi er bare fedt - så er man presset både fra oven og fra neden og har ingen venner, men derfor behøvs man vel ikke hade kvinder med børn for helvede?

Send en kommentar