google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Skal den være med indfarvede spejle? – Uden Relevans

12. okt. 2009

Skal den være med indfarvede spejle?

Oh oh! Brokalert!

Eller skal vi kalde det visdom/indsigt/rablerier I dont give a rats ass (Jeg har heller ikke en rotterøv) en gang vi var i sommerhus tævede min far en markmus med en skovl, det vil sige det ville han, men jeg ville ikke have det så han fangede den i en spand i stedet og smed den ud på marken i levende live, jeg ved sgu ikke om min far syntes at jeg var for blødsøden dengang, med sin baggrund på landet i en lille bitte landsby var det helt naturligt at dræbe mus, at hunden sov udenfor om natten i al slags vejr ikke ligesom i dag hvor folk betaler 375 kroner for at få klippet deres skide kræ som de ABSOLUT insisterer på at kysse med tungen ....that gives me the ACK!!!

Hvad er det der gør at vi alle sammen, but a few, lever dette rotteræs, går på arbejde, tjener penge, køber ind i Netto men flytter varerne over i Magasinposer på en parkeringsplads et stykke fra hjemmet så alle skal tro at "vi handler skam hverdagsvarer i Magasin du Nord".

Forklar mig det....I want the truth...I can handle the truth! "Skal den være med indfarvede spejle?!"

Jeg rives brat ud af min tankestrøm, står nede hos Peugeotforhandleren sammen med andre borgerdyr til åbent hus... "Skal den være med indfarvede spejle?" spørger sælgeren igen tydeligvis forvirret over mit manglende svar.

Jeg vender mig om og går uden et ord, hvad skal jeg med en ny bil anyway?

6 kommentarer:

Annette i Barcelona sagde ...

...Hop....!! Det var noget af et stort spring... fra netto/magasin poser... til "Skal det med indfarvede spejle?" - altså undskyld mig hvis jeg spørger dumt her... men hvad fa.... er indfarvede spejle...?? et spejl er vel et spejl er vel et spejl er vel et spejl...?

kent sagde ...

Spejle dig i den, velsagtens......
I disse tider spejler folk sig i deres materielle gods, og nogle gange også deres bekendtskabskreds, hvis der altså er nogle kendisser ibland. Jeg generer mig i øvrigt ikke for at tage en Magasin-pose med i Netto eller omvendt for den sags skyld. og jeg skider på om naboerne ser mig komme med en pose, der står Horsens Statsfængsel på. Til gengæld bør der stå Volvo på ethvert køretøj med mig bag rattet.

Regitze sagde ...

jeg glemmer aldrig dengang jeg afprøvede en bikini i Illums (det var før det hed Illum's)svagtrosaindfarvede spejle. aldrig har jeg set så godt ud uden overalls.
så jeg forstår godt sælgerens spørgsmål.

kom nu ind i kampen, Morfar. det er en service til idioten bagved.
Peugeots beskedne bidrag til at sprede lidt kærlighed.

Lene sagde ...

Hvis sælgeren spørger sådan er det fordi han vil tvinge dig hurtige til et køb, og hvem faan køber en bil til åbent hus? Man kigger kun til åbent hus, det ved enhver, for sælgere sælger bare bedre, når der ikke står andre kunder i nærheden. Desuden er der frit lejde for alle os, der bare skal prøvekøre uden at have den mindste intention om at købe.

Indfarvede spejle? Kommer an på modellen.

Uden Relevans sagde ...

På de fleste biler er sidespejlene sorte, så kan man betale ekstra for at få spejle og kofanger i sammen nuance som bilen.

Det koster så også mere at reparere i tilfælde af havari.

AnneMone sagde ...

Altså ... den der hundeklipper til 375, - er godt nok billig ;-)

Send en kommentar