google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Even in his youth – Uden Relevans

8. okt. 2009

Even in his youth

Der findes musik som instantaneously (mæ det samme) får en til at sige "Hold da kæff en god sang mand!". For eksempel The Cults "Rain" fra Attenhundredegrønhvidkål, så er der de sange man(jeg) med det samme kommer til at hade og aldrig vil kunne komme til at lide, for eksempel Mojo "Music sounds better with you" med den der IRRITERENDE samplede lorteguitar der brænder sig ind i mine øregange.

Så er der de der numre der sniger sig ind på en,numre jeg hører sporadisk indtil jeg pludselig en dag fanger mig selv i at gå og nynne dem, det her nedenstående Nirvana nummer "Even in his youth" er et eksempel herpå. Det er udgivet på b-siden af Smells like teen spirit singlen, og hands up, hvem af jer vendte nogensinde den plade om og hørte den anden side?.....Nej?......ok hands up dem af jer der har spillet en vinylplade........Nej?? Hands up dem af jer der har set en vinylplade.......?????? ET BILLEDE AF EN===???

Im too old for this shit...


4 kommentarer:

Marie sagde ...

Hands up til altmuligt af det du siger.

Uffe R. B. Andersen sagde ...

Singler har jeg aldrig haft meget fidus til, så dem har ikke mange af - det har jeg nu heller ikke LPer, men dog nogen, bla. alle de de første Disneyland After Dark-albummer. Og min Beogram TX2 står stadig fremme!

Men jeg er vist også ældre end Moffi, så det....

Anonym sagde ...

Hands up gange 2...

Selvom den sang ikke just falder i min smag!

- og ja, du er for gammel ... griner...

Stuen til venstre sagde ...

Jeg har heller ikke singlen... men LP'en har jeg da liggende. Og i sin tid hang coveret på min væg - det var bare drøn smart dengang... ;o)

Send en kommentar