google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Faaantastisk Oprob til det Jydske folk – Uden Relevans

28. okt. 2009

Faaantastisk Oprob til det Jydske folk

Som allerede nævnt var jeg i Tyskens land her i weekenden, for at hente Ritter Sport Olympia Jeztz wieder da! dette foregik i mit faaantastiske automobil, fremført med stor glæde og fart på autostradaen.

Når man passerer Fredericia har hver anden bil trailer på! Det er ornligt sygt hvor mange biler der kører med trailer derovre, selvfølgelig IKKE i højre vognbane, næe nej, man kan da SAGTENS ligge og lune sig med 95 i overhalingsbanen (på den tosporede vej) når jeg kommer med mine 145 (mine penge min bøde) kilometer i timen som et forsinket lyn (så sjovt er det heller ikke at køre på motorvej og så mange ting er der heller ikke at se på i Jylland).

Jeg fatter det ikke, hvad skal i der?? SÅ TRÆK DOG IND MENNESKE!!!

11 kommentarer:

selected-scenes sagde ...

NU skal du ikke komme for godt i gang! Selvfølgelig er trailer-folket pisse irri - og kører du nordpå, som i nord for Limfjorden er det HVER ENESTE bil, der har trailer på - der er sgu sågar trailere bag på trailerne. MEN henne hos jer kan folk fandme heller ikke finde ud af at trække ind, og det gælder både personbiler og lastbiler. Det jeg vil sige er, at problemet er globalt i Danmark, og alle der overhaler uden at køre mindst 140 km/t skulle køres af vejen og lige lukt i grøften. Jeg har engang drømt, at jeg havde en fjernbetjeneing jeg kunne rette ud ad forruden, og i grøften var de! Opfind lige sådan en nu du alligevel sidder og keder dig!

Erna sagde ...

Åh lad dog vær' med at whine. Tag ned sydpå evt til ex Jugoslaviens bjerge, og leg med de bilister. Så ville i prise jer lykkelige for de danske trailere, landeveje og bilister... ;)

Laura sagde ...

Du kan komme forbi og se på mig!!

(og jeg kunne savle over/på dine hænder..)

Uden Relevans sagde ...

SS: Yay! god ide! så slipper jeg også for at arbejde på byggepladsen.,

EL: Jeg tror på dig! :)

L: Just say where and when :)

Laura sagde ...

WHEN!! For Guds skyld...,when!

Steen AA sagde ...

Træk dog selv ind. Spil noget god musica på anlægget. Læg dig på 100 km og slap heeelt af. Du skal nok nå frem. Helt uden stressssssssssss.

Kagekonen sagde ...

Når du har opfundet den der fjernbetjening hjælper jeg gerne med at teste ;o)

Uden Relevans sagde ...

Hehehehe

Laura sagde ...

Hæhæhæhæhæææ
(Hvad griner vi af?)

; )

Uden Relevans sagde ...

L: Vi griner af KK

Laura sagde ...

Det er da dét vi gør!!

Send en kommentar