google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); (også) Derfor hader jeg Facebook – Uden Relevans

15. okt. 2009

(også) Derfor hader jeg Facebook

Jeg sidder på arbejdet, nærmeste chef er på ferie og topbossen er også på ferie, så det er ikke ligefrem fordi jeg bliver begravet i arbejde i disse dage.

Jeg skulle skrive et brev til en af mine venners kone (ja for det er alligevel hende der skal "give ham lov") men jeg havde ikke hendes elektroniske postadresse, så jeg måtte bruge Facebook (endelig noget fornuftigt at bruge FB til).

Da jeg har skrevet til hende browser jeg igennem hendes bedler, ikke for at se deres tudegrimme børn (og få så de lorteunger VÆK fra jeres profiler :o)) Et ansigt fanger mig, synes jeg har set det før og ja der har vi sgu da Camilla!

Klik ind på hende whoa she let herself go...to unger okay gift med (og DER frøs mit blod til is) Hun er gift med en af mine perifære bekendtes bror der i fuldskab engang var ved at voldtage min daværende kæreste.

Det hele kom tilbage til mig i et langt og grufuldt flashback, hendes tårer, hans "I anmelder det vel ikk? Jeg var jo bare fuld". Min vrede, min lyst til at kastrere ham med en skovl right there and then

Whoa...

24 kommentarer:

Mona sagde ...

Åh, forfærdeligt!!

(I anmeldte ham, ikk?)

Rikke sagde ...

Glimrende eksempel på, hvad man får ud af at snage; en masse lort man helst var foruden.

Anonym sagde ...

Jamen så ligner I jo hinanden, dig lille Elo Snagefryd fra sidelinien og din perifere bekendtes bror. Pas nu på, at du ikke overspiller din dobbeltmoralske rolle.

Uden Relevans sagde ...

Mona: Niks

Rikke: Det har du ret i

Anonym: Jeg går ikke og rager på fulde piger der ligger og sover, jeg forstår ikke hvad du mener med dobbeltmoral i dette tilfælde?

Anonym sagde ...

Uønsket overvågning er også voldtægt.

Zette sagde ...

Til den anonyme: Måske er du lige lovlig selv ramt af dobbeltmoral her? Du læser med, kommenterer i stor stil = overvåger, men giver dig ikke selv til kende? Jeg kender hverken dig eller morfar, men hvis du er så ond i sulet, skulle du måske stå ved det?

Anonym sagde ...

At færdes i det offentlige rum og læse frit tilgængelige blogs er ikke den slags overvågning jeg hentyder til. "Morfar" overvåger på den ulovlige personforfølgende måde og det er relevant at påpege. Om han selv er indhenter eller hæler af personoplysninger er irrelevant.

Mht anonymitet er ingen på nettet anonyme. Så længe optionen findes i kommentarfeltet foretrækker jeg, af meget gode grunde, at være anonym.

Uden Relevans sagde ...

Jeg er nemlig en personforfølgende overvåger skal i se.

Det vidste i jo godt.

Anonym sagde ...

Jeg vil godt lige rette Zette, jeg læser ofte med, uden særligt engagement, men jeg kommenterer ikke i stor stil. Det er faktisk sjældent jeg gider lægge en kommentar til et idiotisk stof. Der er andre end mig der bruger optionen Anonym. Desuden er du selv anonym med dit nicknavn Zette, akkurat ligesom Uden Relevans er det.

Denne blog lugter iøvrigt langt væk af hadekampagne. Her tænker jeg især på Den udøvende Magts dhimmificerende rekrutteringssoldater, ofte forklædt som forfølgende overvågende muslimer (migikkeforstå-hvasnakkerduom?)

Jeg står gerne frem den dag der fældes dom over de gemene og løgnagtige forbrydere.

selected-scenes sagde ...

Kære Anomyn,

Vi lever i et frit land, og hvis du synes, at stoffet på denne blog er så idiotisk og hadsk, så kunne du jo vælge at lave noget andet ?! SLUK SLUK SLUK - det gælder også, hvis man hader sendefladen i tv.

Anonym sagde ...

Netop Selected-Scenes, det gør jeg både ofte og gerne i stor stil, dog ikke i de tilfælde hvor den kriminelle udøver overskrider grænsen til mit private rum, så slår jeg nemlig igen. Jeg tolererer ikke overgreb på min integritet og mit privatliv.

Krænkelser af menneskerettighederne har alle mennesker pligt til at bekæmpe, også den i forklædning, som "bare" er en skræmmekampagne.

Jeg gider simpelthen ikke finde mig i sådan en båtnakke som Uden Relevans!

selected-scenes sagde ...

Øhmn, nu er jeg faktisk jurist, og jeg har mere end svært ved at se, at vores Morfar her krænker menneskerettighederne (som by the way bliver fejlciteret og misbrugt til ukendelighed - også af dig, kan jeg se/læse). Nu er der vel heller ikke tale om, at DU skal finde dig i Uden Relevans - du kan vel bare læse uden om bloggen her :0)

Anonym sagde ...

Hvis en kriminel aflytter et andet menneskes private samtaler og bruger det aflyttede som inspiration til blogposter (som er genkendeligt for den aflyttede). Vil du så også bede den aflyttede om, at læse uden om bloggen?

Sådan en psykopat er Uden Relevans nemlig! Hvor får han sine historier fra og af hvem?

Uden Relevans sagde ...

Eh... aflytte? Who me?

Anonym sagde ...

Den anden anonyme er en paranoid klaphat.

Ninapb sagde ...

Hårh, jeg gad godt være den der havde sagt "den anden anonyme er en paranoid klaphat" -helst udenfor kontekst jo, men alligevel!!

Anonym sagde ...

Du er sgu nok selv en paranoid klaphat.

Hvorfor undrer det mig ikke, at denne skodside er fyldt med kællinger, der lider af Münchausen by Proxy?

Må I alle blive grundigt behandlet for jeres perversiteter og afskåret fra indblanding i andre menneskers private anliggender!

Laura sagde ...

Loco!!
Hvem ringer efter den blå vogn??

Anonym sagde ...

Jeg gad vide hvem af jer, der ville sidde i gabestok i Villa Bella hvor solen altid skinder (bevidst stavefejl) til Lars Hjortshøjs dhimmicirkus. Han tror, at han er guds gave til danske tv-seere. Selvfølgelig var Per Larsen gæst for han beundrer ingen forbrydere. Hykleriet vil åbenbart ingen ende tage?

Anonym sagde ...

Mange synes måske, at Lars Tik-Tak Hjortshøj er sjov, men så kender de ikke hans krænkende og kriminelle samarbejde. Den mand har været en pestilens siden hans karrierestart i Cafe Kølbert og i Strax. Det er underligt, at han ikke er i fængsel for brud på privatlivets ukrænkelighed. Han er en møgbillig kælling selvom han er dyr i drift. Hans Allah lege og Casper Christensens levebrød er baseret på ulovlige krænkelser.

Anonym sagde ...

Lars Hjortshøj, du er den grimmeste lyserøde kælling i hele verden og du er det største perkersvin nord for alperne. Du spiller ikke bare en stalker af ukendte for at få opmærksomhed, du er det også i virkeligheden. Må du blive udsat for det du udsætter andre for: at blive sendt til helvede af en fucking psykopat uden at den selvoptagede Per Larsen gider hjælpe dig!

Infotainer sagde ...

Altså. Moffe. Skal den ikke rundes af, denne anonyme snak?

Brownie sagde ...

Fååårk der er gang i den herovre.. og du skrev da blogs var døde.. total falsk reklame, dér... :D

Uden Relevans sagde ...

Jeg har intet med det her at gøre :)

Send en kommentar