google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Mellem Galskab og Praktisk Oplysning III – Uden Relevans

18. apr. 2009

Mellem Galskab og Praktisk Oplysning III

Et fantastisk hattrick af denne gyldne overskrift designet til at få flere læsere til at reagere med nysgerrighed.

Igår var jeg i Tivoli for at se Carpark North (et bandnavn der hentyder til at Danmark skulle omdøbes til Carpark North når EU endelig blev en superstat, så har man da et sted at parkere.)

De var faktisk udemærkede, tror faktisk at bassøren enten var på narkotika eller bare spændt op af glæde over at spille.

Mht bassøring har jeg meddelt det dersens band at de kan rende og hoppe skråt da der ikke har været en eneste øver og så bliver det altså lidt for useriøst selv til undertegnede der jo har stor elastik.

Seneste tiltag på arbejdet er, og den her er virkelig værd at bide mærke i....wait for it....waaaaiiiit foooooor iiiiittt..................Det dobbeltbladede lokumspapir er nu erstattet af enkeltbladet! TADA!!!! Lige netop som jeg gik og troede at nu var bunden nået på besparelsestønden graver de noget nyt crap frem.

Naturligvis folder vi jo bare det enkeltbladede lokumspapir en tre gange inden vi tørrer os bagi, det føles dog stadig som at tørre sig med sandpapir og jeg overvejer om jeg skal provokere ved at tage mit eget røvpapir med på arbejde på mandag.

4 kommentarer:

Karolina sagde ...

Bassøren? Ha ha...Måske er han bare glad for at han kan spille igen....Han skar sig i tomerfigeren i september....det var faktisk lidt alvorligt

Aaneets sagde ...

Og ikke mindst alvorligt for den guitarist, der på 3 dage skulle øve sig op til at erstatte bassøren til en koncerturne i Tyskland.

Uden Relevans sagde ...

Nåj hvor er i kloge altså! :o)

Karolina sagde ...

Nej, jeg var bare til denne koncert hvor Søren skar sig i tomerfigeren mens han pyntede sig
:-)Der er væltet et spejl på ham.

Send en kommentar