google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Har du talt med Hans om det? – Uden Relevans

2. apr. 2009

Har du talt med Hans om det?

Forleden da jeg var trængt op på arbejdspladsens hellige førstesal stod jeg og talte med en kollega, en væsentlig samtale omkring størrelse og diameter på et hul der skulle graves.
"Apropos hul siger jeg, hvordan går det med Lillemor? "

Vi får herefter en mindre samtale omkring at han har fyret sin kæreste fordi hun kun tænker på sin karriere og at han ikke gider ende med kun at være barnepige for hendes børn (fra et andet ægteskab).

"Sig mig engang skal du ikke ned at passe din rendegraver Per?" En skærebrænderstemme afbryder min samtale med kollegaen, det er så regnskabsdamen der åbenbart føler at jeg ikke har tid at stå og tale sammen med kollegaen om hans kvaler med parforholdet.

Jeg kigger på hende og prøver at få hende til at smelte eller gå væk med mit blik, forgæves… En ting til: Du parkerer altid lige udenfor hovedøren ved siden af direktøren Per, har du talt med Hans (næstechefen) om det?

Nix! Sagde jeg og gik min vej.

Must destroy…. Urge to kill….rising…

11 kommentarer:

Susling sagde ...

Rolig nu, det er jo bare finansgrisen, der bider.Den slags må man tage i stiv arm. Man kan enten vælge, som mange gør, at hakke fortænderne i skrivebordet, så man sidder godt fast, eller man kan sige, så er det tid at smutte videre (og så lige mentalt skyde alle idioterne med sin kalishnikov (kan ikke stave til det, men du forstår vel meningen?!) på sin vej ud. "Are you talking to me, punk?"

Susling sagde ...

ok...så kalashnikov..sorry!

Kenni sagde ...

Som billist parkere man vel lige der, hvor der er en ledig plads? Og så er det vel lige meget om det er ved siden af direktøren. Gad vide om den lille dame var misundelig på dig over din fine plads på parkeringspladsen?.

Zette sagde ...

Mage til forlidtsexkvindfolk skal man da lede længe efter. Sikken dog en klam dulle. Fed arbejdsstemning i rendegraverkontoret sku jeg mene. Skyd og flygt, morfar!

Anonym sagde ...

Jamen så ved vi hvad gravølsleverandøren til folket mener med "Put i hul fest"! Hvornår har I planlagt næste fest med musik til af Poul Krebs? Bare så de kriminelle kaoter kan nå at være på plads med deres skjulte kameraer og forfølgende karaktermord.

Ynkeligt!

Uden Relevans sagde ...

Susling: Jeg rider stormen af til det bliver bedre tider.

Kenni: Ja så længe der ikke er initialer på pladserne :)

Zette: Holder lav profil og søger diskret efter nyt.

Anonym: Jeg ved ikke hvilken medicin du tager, det lader dog til at du har det festligt med det, så fred være med dig.

Anonym sagde ...

Medicin? Ha, plat svar. Måske du kan læse om det i dit horoskop?

Hunløven sagde ...

Hvad rager det lige talgnaveren at du snakker med en kollega eller at du holder ved siden af direktøren. Med mindre hun får renset rør af enten direktøren eller pladsformanden.
Hader dem der tror de har ret til at blande sig i alt hvad man laver.

Anonym sagde ...

Jamen jeg holder med Zette, hende talgnaverens sure kommentar kan sgu da kun skyldes, at hun får for lidt...


Forstadsfruen

Uden Relevans sagde ...

Hunløve: Ved det ikk?

Forfrue: Et eller andet har der været i vejen :)

Anonym sagde ...

Min kommentar om planlagte "put i hul fester" var ikke en opfordring, det var en afsløring. Denne kommentar om kommentaren er vigtig da visse tåber har det med, at få gode ideer og tager klager/afsløringer bogstaveligt som var det opfordring til efterfølge.

Send en kommentar