google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); De deprimerende fakta – Uden Relevans

15. apr. 2009

De deprimerende fakta

Hvad ville Jesus gøre? Yeah vel selv "the big man" havde vel sine begrænsninger? Eller hvad? Er det kun undertegnede der er en nisse af blød bomuld.

Jeg gennemgår en mærkværdig periode for tiden, femten ansøgninger sendt og femten negative svar, mærkeligt jeg plejer nu gerne at komme til samtale på hver fjerde ansøgning???

Mit elskede Liverpoolhold røg ud til Chelsea med noget af et brag, deprimerende at de scorer fem mål imod Chelsea og stadig var det ikke nok. Det går mig på faktisk.

“Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.”

Idag er det tyve år siden at 96 mennesker mistede livet på Hillsborough stadion fordi politiet drev tyvetusinde mennesker ind ad en lille bitte indgang til et tribuneafsnit med plads til 12000 personer.

En person som jeg rigtigt godt kan lide har valgt mig fra, fordi jeg endelig har taget en konsekvens der måske skulle have været taget for længe siden, draget en konklusion der måske for længst skulle have været draget.

Det gør mig ked af det, for nogengange fører tingene ikke til noget godt med den retning de har taget og så må de stoppes.

All in all røvtur på fjerde klasse.

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du er selv ansvarlig for din egen lykke.. eller noget. Er det ikke sådan noget ham din helt, Wayne, ville sige?

Stuen til venstre sagde ...

Jeg har en veninde, som, når jeg er depri, har sagt: "Prøv at opstille 10 ting, som ville være endnu værre..." Dvs. en trøsteliste, hvor alle punkterne handler om "i det mindste har/er/skal jeg ikke...... "

Omvendt synes jeg, som Hr. Matthesen, aldrig rigtig man kan sammenligne alle verdens ulykker med ens egne... Selvfølgelig er det fedt, at man da trods alt har mad på bordet, og ikke lever i et u-land eller er dødeligt syg eller hvadmere... Men det er jo ikke vores virkelighed, og derfor kan det jo godt føles af helvede til, når vi føler, vi har trukket nitten...

Lorten æder ik' sig selv... men cheer up alligevel... :o)

Uden Relevans sagde ...

BB: Jo! Det er lige præcis det han ville sige. Tak for påmindelsen.

Zette sagde ...

Hmmm, Morfar. Tist, at du er trist. Sender dig karma, der vender dig mod optur. Snart eller nu?

AnneMone sagde ...

AnneMone aer Morfar blidt ... virtuelt ... og sender positive tanker.

Lupo sagde ...

Aw, morfar. Jeg ville ønske, jeg kunne putte dig i kufferten og tage dig med på ferie snart. Det er med morgenkåber :)

Tak for de gode ønsker ovre hos mig i garagen *wink*

Uden Relevans sagde ...

Tark skal i have allesammen.

Min dag i dag startede i højt humør og er så langsomt men sikkert gået i kulkælderen igen.

Nu er jeg dog normal igen efter jeres søde beskeder.

Sifka sagde ...

Morfar, det vender igen. Du er for god til at have gående nede på bunden. Blir du lidt glad, hvis jeg gi'r en øl næste gang vi ses?

Susling sagde ...

Op med hagen, moffe! 15 x 15 nye (fucking tider! Kom selv til samtale på et job med 300 ansøgere! Og det var kuns en projektansættelse på et år!Ikke godt nok! Men må bare trucke videre, lissom du må) Og kan se, at du har fokus på skræv og numser i hvide løbebukser...livstegn tydelige livstegn.. :-)

Moaning Myrtle sagde ...

I Young Frankenstein står Marty Feldman i en mudret grav og Gene Wilder beklager sig over hvor mudret og forfærdeligt det er. Marty Feldman siger: It could be worse!
Gene Wilder: How could it be worse?
Marty Feldman: It could be raining!
Hvorefter et herrens regn- og stormvejr starter...
Se det er nederen!

Pedrsn sagde ...

Jeez for noget Ævl. .

Draget konsekvens, my ass. .

Crycracker?? I got plenty. Don't need them myself anymore. .

10/4/Over/out

Kagekonen sagde ...

Ja, det var fandens til kamp... håber du er oppe igen :)

Send en kommentar