google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); I denne for vor nation så svaere tid – Uden Relevans

26. apr. 2009

I denne for vor nation så svaere tid

Tiden er kommet til at vi står sammen, skulder mod skulder imod "the forces of evil" Det er 19 år siden at vi sidst havde den succes vi allerhelst vil have. Jeg er sikker på at nogen af jer, blandt andet Sittygirl ved hvad jeg taler om her.

Jeg taler om at være Liverpoolfan om at holde med de røde fra en by der ligger langt væk.

Det er her det går galt for mange mennesker for de tror at det at holde med et hold samtidig drejer sig om at hade et andet hold, som nu for eksempel BIF og FCK. I min verden har had aldrig ført til noget godt tværtimod.

Jeg kan ikke forklare hvorfor det fylder mit hjerte med glæde og stolthed når et hold af millionærer fra hele europa spiller for en engelsk bys hold langt væk, måske fordi det minder om de gode gamle dage da jeg så tipslørdag i vor tvmodtager, jeg husker endnu Kevin Keegan og hans enorme afrohår (husk de alt for korte bukser lyder det fra tøserne, nej dem husker JEG ikke) der strøg op og ned langs højrekanten på Anfield.

Denne tid er ekstra svær fordi Liverpool for engangs skyld er tæt på at vinde det mesterskab de ikke har vundet siden 1990, at de så langt fra hjælpes i samme grad som konkurrenterne 100 km væk fra den unævnelige by på deres stadion Old Sadford Theatre of Delusions må vi tage med, vi skal nok vinde!

Morfar uforklarligt rød

5 kommentarer:

BigJoeC sagde ...

STORT!

Morfar rocks!

YNWA!

Anonym sagde ...

jamen det er jo lige netop det fodbold kan, - fylder hjertet med glæde og bringe folk sammen på tværs af landegrænser.

Min hjerte ligger i fodboldens verden også hos de røde drenge fra Liverpool og jeg håber inderligt, at de hiver mesterskabet hjem.

YNWA

forstadsfruen

Kenni sagde ...

Mit hjerte er gult og blåt. Det længste og mest stabile forhold, som jeg har haft til dato. Også i modgang!, som vi i årenes løb har haft masser af, men det gør bare en stærkere. Skilt bliver vi aldrig. Tager kærligheden med i graven når den dag engang kommer.

Uden Relevans sagde ...

Det gælder nemlig om at holde med sit eget hold og ikke hade de andre :).

Tak for jeres input.

Gaffel sagde ...

Jeg kan huske, at jeg begyndte at se de engelske tips-kampe i 1978, sammen med min far. Det var efter VM i Argentina, hvor England vistnok ikke deltog. Men flere af profilerne skiftede til engelsk fodbold hernæst, Ardiles og Villa til Tottenham. Jeg husker ikke nogen, der kom til Liverpool. Som jeg husker dem fra 1978 var Keegan ikke med. Linket her har lidt historik fra 1978. Måske kan du huske længere tilbage end jeg Morfar? Anyways, det jeg prøver at sige, er vist bare, at Liverpool også er mit favorithold derovre, selvom profilerne er lidt mere internationale i dag - og det med '78 ved jeg ikke lige hvor kom fra...

Send en kommentar