google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Tak for guilt trip! – Uden Relevans

17. aug. 2008

Tak for guilt trip!

Findes der noget værre end når ens venner eller i det her tilfælde nærmere bekendtskaber, prøver at køre guilt trip på en? Venner gør vel ikke den slags.

"Jo det er fedt nok at du gider hjælpe nogle timer, men det ville være federe, hvis du kunne komme fra morgenstunden så vi kan arbejde hele dagen".

Eh Jo ser du faktisk behøver jeg slet ikke at komme, jeg kunne bare lade være med at hjælpe dig istedet for ikk? Så kan du sejle din egen fine lille egosø alene.

Det er i stunder som den at man takker Gud for de prøvelser og tålmodighedstests han sender ens vej. Så man kan smile stille af andres dårskab.


Guilt trip pareret ellers tak for det.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvis de lover øl og mad, så vil jeg gerne komme allerede fra klokken 11.30. Det manglede da bare.

Anonym sagde ...

Åh Morfar ... jeg mindes at du har været nede ad denne gade før. Bare vent til du en dag skal have løst en større opgave, der ville blive løst bedst, hvis der blev løftet i flok. Så står alle "Avekattene" i kø helt inde fra Røvhuspladsen, i to geledder (Not!) ...

Så deeet og go'søndag

Annemone

Sirflex sagde ...

Hold da op; jeg sidder og krummer tæer bare ved tanken om den situation vedkommende pludselig vælger at skabe. Hvad fanden skete der lige dér?
"Nå ja, men så velbekomme da"

Uden Relevans sagde ...

Holme: Hehehe

Annemone: Ja folk vil stimle sammen i tusindvis.

Brisser: Må være desperation der taler måske.

Unknown sagde ...

sigh . . jeg forst�r det stadig ikke - er det m�den det blev fremlagt p� eller bare d�t - at man skal bruge hele sin dag ovre hos vennen . . .

egos�

Anonym sagde ...

Pedrsn. Man kan ikke forvente at Morfar gider bruge tid med at hjælpe sine venner, når han har så meget andet at foretage sig. Eks. at brokke sig over dem, på sin weblog.

Unknown sagde ...

nårh ja - men ER han ikke også den der bitre morfar? som har rust i gangstativet - og som, bevæbnet med flasker af rom og fernet branca - garanteret, lige nu! - sidder nede ved omtalte sø - og febrilsk prøver at holde øje med alle de der dame joggere - som bare bouncer derud af?

Send en kommentar