google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Forvirringen er total – Uden Relevans

26. aug. 2008

Forvirringen er total

Jeg har sårn mere eller mindre halvseriøst siddet og brygget noget ansøgning sammen til et nyt og forbedret job, eller det ved jeg jo ikke om det forbedret altså er før at jeg har prøvet det.

Udfordringerne i mit nuværende job er til at overse efterhånden og min hjerne fortæller mig at den samme trummerum med at grave huller, er noget der på sigt vil få den til at udvandre i protest i samme børnefornærmede stil som Anja Andersen.

Samtidig er vort lille hulgravningsfirma truet af et par at de store hulgravere og et par kernekompentencer som spadeførerchefen har forladt skuden i løb.

På den anden side er min chef et dejligt holistisk menneske omend hans tidsfornemmelse og overholdelse af deadlines er legendarisk ikke-eksisterende. For at det ikke skal være løgn skal jeg snart på et par 10.000 kroners kurser i at være sikkerhedsrepræsentant, hvilket også får mig til at føle at jeg ikke bare kan skride.

Then again karrieremulighederne (hvad?) er absolut meget begrænsede i det her firma, på den anden side er karriere jo ikke alt.

Mit firma ligger dejligt tæt på...der er kørselsfradrag til det nye...

ARRRRRRRRGHGGHHG!!!!!!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg kender til et aluminiums-støberi der nu står og mangler en mand til at stampe sand, og lægge øre til en masse brok dagen lang. Mon det var noget? Firmaet ligger lige udenfor Århus. Så kan du få dig et gedigent kørselsfradrag. ;)

Unknown sagde ...

... tss - tror nåk lige udfordringerne er til at overse - hvor mange gear HAR sådanne en rendegraver egentlig!!!???

2, sir du? Frem og Tilbage, 0rv hvor spændene - hva . .hvahvahva!

:D

Anonym sagde ...

Jeg har endnu aldrig fortrudt et jobskifte! Muligvis fordi jeg altid er røget ud pga. konkurs (go'e gamle rendegraver-Kim) eller fyring; kun mit seneste jobskifte har været frivilligt! Ikke desto mindre har jeg altid oplevet, at det nye sted var bedre og de gamle kolleger kan man jo holde kontakt til i ønsket omfang - vi har jo f. eks. Ruprect tilfælles.

Så jeg siger go for it. Du behøver ikke smække med døren, når du hopper ud af din CASE ;-)

Anonym sagde ...

Jeg siger: Føl hvad din pengepung siger og gå hvor den leder sig hen.

Anonym sagde ...

Held og lykke. Søg søg! Hvad skal med et 10.000 kroners sikkerhedskursus, hvis man alligevel ikke tør at gå linen ud? ;-)

Uden Relevans sagde ...

Tak Kent: kan jeg bo hos dig? hehe

Pdrsn: der er også op og ned...

Uffe: ak ja det var dagene.

Holme: Selvfølgelig siger du sårn

Rumfrø: Ret du har!

Berit sagde ...

Do it!

Unknown sagde ...

... temli' avanceret maskineri så!

og også det Space sir' . .

Send en kommentar